Košarka

Pavićević: Izbora nemamo, moramo da dobijemo Cibonu

foto: KK Mornar

Trener Mornara Mihailo Pavićević očekuje težak meč protiv iskusnog tima Cibone.

Barani će pred svojim navijačima pokušati da osvoje važne bodove u borbi za opstanak u ABA ligi.

„Biće to teška utakmica. Cibona je sastavljena od kvalitetnih i iskusnih igrača, ima dugu klupu i rotaciju. U ovu utakmicu Zagrepčani će ući znatno rasterećenije nego mi, jer nemaju šta da izgube. Moramo da se za svaku loptu borimo od prve sekunde, ali i da izgaramo svih 40 minuta. Mi nemamo izbora, pobjeda nam je neophodna i samo o njoj razmišljamo”, istakao je Pavićević.

Problem za Mornar mogao bi da bude izostanak reprezentativca Crne Gore.

“Bio bi veliki hendikep eventualni izostanak Vranješa, ali svjesni smo da svi koji se nađemo u rosteru moramo da damo sve od sebe da zabilježimo izuzetno važnu pobjedu. Uvjeren sam da nam se neće ponoviti neke „žute minute“ iz ranijih utakmica i da ćemo obradovati svoje navijače”, kazao je Strahinja Mićović.

Mornar i Cibona igraće sjutra od 21 sat.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hbbb
Gost
Hbbb

Morarn ima 7 kosarkasa i 5 momaka koji su promasili zivot. Kad vidim Pavica, Vujosevica, Mugosu, Mijovica i sina mu… Plus su doveli onog Granda ima 30 god momak veze nema… Bice dobro da sjutra pobjede i Fmp da dobiju i da izbjegnu poslednja 2 meca. Bolje da je doveo u klum 5 igraca mladih pa ih forsirao… Nego ove… Više »

Send this to a friend