Košarka

Rađine anegdote sa Vladom Divcem

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa nastavio je da uveseljava ljude na društvenim mrežama.

Otkada je saznao da je izabran za košarkašku Kuću slavnih Rađa je počeo da se zahvaljuje ljudima koji su mu pomogli da dođe do tog uspjeha.

Red je došao i na Vlada Divca, a Rađa je izabrao nekoliko anegdota.

“Prvi je među nama ima auto. Famozni Yugo 45. Kad god bi došao igrati u Beograd ostavio bi mi ga ispred hotela sa ključem u bravi da imam. Jednom smo na pripreme u Pirot kasnili nas dvoje iz nekog razloga. 18-19 godina. Auto škripi i ja ga pitam šta je a on kaže da nema pojma. Vozimo tako par sati do Pirota i ja ga nagovorim da ode u neki servis (čitaj prvu garažu) i da neko to pogleda. Dođe majstor do nas i kaže. Vi niste normalni. Pakne uopšte ne postoje. Direktno željezo na željezo. Mogli ste poginuti. A šta smo mi znali tada.” piše Rađa i nastavlja

“Gori na pripremama na Staroj planini nakon ručka ode on u wc i zapali cigaru. Ja nešto čitam na krevetu i uleti Pešić u kontrolu. Pita ljut ka pas. Ko puši ovdje. Očekivao je valjda nisam ja, nisam ja. Ovaj iz wc-a viče. Ja sam. Pešić valjda šokiran okrene se, ode i nikad nije spomemuo ni slovo.”

Vlade Divac. Od prvih kontrolnih okupljanja perspektivnih igraca pod vodstvom Rusmira Halilovica kliknili smo on i ja…

Posted by Dino Rađa official on Friday, September 21, 2018

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Sve najbolje Majstore sa Mora

vesko
Gost
vesko

Mozda kad bi na Balkanu bilo vise sansi da se ljudi ostvare i da budu zadovoljni sobom i svojim zivotom ne ni ni bilo ove proklete mrznje.Eto jedan uspjesan Hrvat i jedan uspjesan Srbin su postali i ostali prijatelji za cijeli zivot.

Pjer
Gost
Pjer

Tacno plovim preko 30 godina sa svima iz okruzenja + iz citavoga svijeta i nikad jedan problem

Send this to a friend