Košarka Pripreme u Kolašinu

Radončić veliki optimista: Možemo sa Brazilom, Novim Zelandom

Crnogorski košarkaši u Kolašinu odrađuju drugi dio priprema za Mundobasket.

Radi se na tome da košarkaši maksimalno fizički budu pripremljeni, a sve više je fokus na taktičkoj pripremi za velike izazove.

“Atmosfera je odlična, kao što je i uvijek bila. Radimo dosta dobro, kako kondiciju, tako i košarku, i svi smo veoma zadovoljni.” poručuje Dino Radončić.

“Pripreme teku po planu. Što je najvažnije, svi su momci zdravi, sjajno rade, atmosfera je odlična. U Kolašinu imamo izvrsne uslove za rad, počev od smještaja u hotelu „Bjanka“ pa do dvorane. Prijepodne radimo na snazi, popodne košarku. Sprovodimo u djelo sve što je zacrtano.” navodi trener Boško Radović.

Za nekoliko dana naši momci imaće i prvu provjeru protiv francuskog Asvela. Ipak taj meč dolazi rano da bi mogao da pruži neku sliku o trenutnom stanju forme. Sa druge strane turnir u Francuskoj biće dobra provjera, a jedan od rivala biće i Brazil, rival iz grupe.

“Pa vjerovatno da ni mi ni oni nećemo izaći sa svim što imamo. Svi gledamo da tempiramo formu i da prave stvari budu na prvenstvu. To je prijateljski meč kao i svaki drugi.” ističe Radović.

Grčka je favorit grupe, a prema svim najava Crna Gora i Brazil bi trebalo da se bore za drugo mjesto. Radončić poznaje neke od reprezentativaca Brazila koji igraju u Španiji.

“Nadam se da će protiv Brazila biti egal utakmica u kojoj ćemo moći da pobijedimo. Oni su dosta brza ekipa, lično poznajem tri-četiri igrača, znam kakvu igru vole. Mislim da ćemo to moći da zaustavimo. Ne samo Brazil, mislim da možemo i Novi Zeland da dobijemo, a sa Grčkom možemo da se borimo. ” zaključio je Radončić.

U našem taboru ne razmišljaju o rezultatima u Kini. Potpuni fokus je na to da se što bolje pripreme.

Crnogorski košarkaši treniraće u Kolašinu do 13. avgusta.

tekst: kscg.me

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko996
Gost
Marko996

Ovako si i za evropsko pricao protiv Spanije pa nas napunise 40 razlike 😂

Send this to a friend