Košarka Budućnost spremna za derbi ABA lige

Subotić: Olakšavajuća činjenica je što Pionir neće biti pun

Trener Budućnosti Voli Slobodan Subotić ističe da njegovom timu pred meč sa Crvenom zvezdom posao olakšava činjenica da će se igra skoro pred praznim “Pionirom”.

Beogradski klub kažnjen je zbog ružnih scena u finalnoj seriji protiv Budućnosti prošle sezone, pa će samo oko 100 gledalaca moći da gleda predstojeći derbi ABA lige.

“Olakšava nam posao, ali je sve na nama, bilo publike ili ne”, rekao je Subotić nakon posljednjeg treninga pred odlazak u Beograd.

Protiv Trenta u Evrokupu Budućnost je odigrala ispod očekivanja.

“Izvukli smo pouke iz utakmice sa Trentom. Pričali smo sa nekim igračima. Idemo Zvezdi, koja je evroligaška ekipa sa velikim rosterom. Dolazimo im u goste nakon što su savladali Fenerbahče, koji su ostavili na 56 poena. Međutim, moramo da unaprijedimo igru, da popravimo stvari iz meča sa Trentom. Idemo na ovo gostovanje bez opterećenja. Šta je bilo u prošlosti, neka tamo ostane, ovo je nova sezona.”

Trener Crvene zvezde Milan Tomić ima širok roster.

“Zvezda igra sa svih 12 igrača. Moramo i mi rotirati košarkaše. Neophodno je da gledamo u budućnost jer nas čekaju mečevi svaka tri dana. Već u srijedu ćemo igrati važan meču u Evrokupu.”

Subotić je priznao da je pogriješio što u posljednje dvije utakmice nije više koristio Mejersa.

“Razgovarao sam sa Mejersom. Nije se naljutio. On je odličan momak, koji radi puno na treninzima. Sigurno će biti u ekipi i dobiti svoje minute”, istakao je Slobodan Subotić.

Crvena zvezda i Budućnost Voli igraće sjutra od 20 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gigi
Gost
Gigi

Petliće zvezda da izvede i bit ćw 20+.

mne-more
Gost
mne-more

koje gluposti priča Subotic..Pun ili prazan pionir..mi nemamo pamet

Bar
Gost
Bar

Smjesni ste. Ove godine 5 do 8 u aba, a u eurocupu se borite da ne budete potonji. I sportski je pun jedva 2000 gledalaca

Simo
Gost
Simo

Ko je bre odlican momak? Ne mlati nego pusti covjeka da igra. On je koliko se sjecam odlican igrac

Micko
Gost
Micko

Ovaj je jos veci demagog i laž.. od Repese

Send this to a friend