Košarka Trener Budućnosti nakon velikog trijumfa u Beogradu

Subotić: Pokazali smo da imamo, da ne kažem šta…

Trijumf nad Crvenom zvezdom oduševio je trenera Budućnosti Voli Slobodana Subotića.

Njegov tim je pokazao da ima…

“Čestitao bih mojim momcima, bas su se borili. Igrali smo mekano na startu, bez bonusa, radili smo na tome ovih dana. Dosta smo radili da podignemo psihološki ekipu. Danas su momci pokazali da imaju, da ne kazem šta. Ovo je velika pobjeda za nas, dobiti Zvezdu u Beogradu nije nimalo lako. Dogovorili smo neke stvari prije početka meča i prvi put smo 80 do 90 odsto stvari ispoštovali”, rekao je Subotić.

Budućnost poslije dva kola ABA lige ima maksimalan učinak.

Već u srijedu “plavi” dočekuju Gdinju u trećem kolu Evrokupa.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

Kazi slobodno Suboticu,to oni nemaju,zvezdi me to falilo uvijek!

boki
Gost
boki

Zvezda umorna,pionir prazan,ali dobro,pobjedi se u zube ne gleda.Mislim da bi bilo bolje da ste pobijedili Trento kući,jer ovo je trenutno nebitno…

Nikšić
Gost
Nikšić

Boki, svaka pobjeda je bitna, svaka. A i poraz, takodje. To najbolje znaju igrači Zvezde od sinoć. Recimo, prošle sezone meni je bilo jasno da Budućnost neće i ne može igrati finale Evrolige, ali nikad i ni za šta na svijetu ne bih dala pobjede protiv Reala, Barse, CSK-a… Sinoćnja pobjeda mi je, takodje, naglašeno važna i draga.

somi
Gost
somi

e kakvi smo mi jadnici,juce je bilo bit ce 40 razlike.izadi mala i tome slicno,nista nam ne valja……

Titograd
Gost
Titograd

Bravo svaka cast, trojke ko ludi pogadjali. Tako se igra ko je sledeci da ga pobjedimo

Titograd
Gost
Titograd

Dobar komentar, ali već sam te pitao da promijeniš nick jer ga odavno koristim. Da ne bi pravili zabunu

Crni
Gost
Crni

Nemamo nista kad nam je skoro cijela ekipa stranci…jadna ona Zvdzda kad ima samo dva domaca igraca…razmislja li ko o buducnosti mladih igraca, ako ih ima vise…derbi mogu da osjete samo domaci igraci, ono sinoc bez emocija se igralo…zbogom jugoslovenska kosarko…zbogom reprezantacije…

Bole
Gost
Bole

Lako je imat to nesto protiv ovakvih timova. Kad su na drugu stranu Covic, Lazic, Davidovac i slicni a najbolji im igrac Gist od 50 godina. Nego da vidimo dje smo protiv evropskih ekipa.

Yolo
Gost
Yolo

Imali ste srece kao prvo, necemo moc da se oslanjamo na sut za 3 poena cijele sezone. Svaka cast ali ovo je bas nerealno ulazilo, ovakve utakmice se desavaju jednom godisnje.

Covjek
Gost
Covjek

Aj ti daj ovoliko trojki ako je slucajno!

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Zvijezdu ove godine ne interesuje aba jer je dogovor jedne godine buducnost, jedne zvijezda.. ali isto je lijepo kad ih tresnemo u beograd…

Ana Nirvana
Gost
Ana Nirvana

Momci su veceras pokazali ono sto smo oduvijek znali – oni mogu pobijediti svakoga. I Barsu, i CSK, i Real, a kamoli Zvezdu ili Cibonu. Drago mi je sto je to bilo u sred Beograda i na pocetku sezone – dace im vjetar u ledja. I, da, momci imaju sve, g-dine Suboticu – i to na sta aludirate, i mozak… Više »

Send this to a friend