Košarka Prvo poluvrijeme bilo je za brigu

Subotić: Split odlična priprema za ABA Superkup

Trener košarkaša Budućnosti Voli Slobodan Subotić izjavio je da je susret sa Splitom, u kojem su “plavi” slavili 94:70, bio odlična priprema pred start takmičarske sezone.

Podgoričani su tek u drugom poluvremenu potvrdili kvalitet, a Subotić ima zamjerke na igru svojih izabranika u prvom dijelu sinoćnjeg meča koji je okončan neriješeno 43:43.

“To je jedna stvar koju moram da riješim kao trener, da se ta koncentracija produži što više. Bilo je tih padova na prijateljskim utakmicama. Danas smo rano poveli, otvorili sa vođstvom od 14:6, a onda smo dozvilili protivniku da preokrene i povede. Primili smo 43 poena u prvom poluvremenu, i to, sigurno, nije dobro. Ali poslije sastanka u svlačionici, izgleda da su se glave ‘skupile’, momci su shvatili šta treba da naprave i primili smo samo 27 poena u nastavku. Split je dobra ekipa, koja se sprema za ABA2 ligu, tako da je bila odlična priprema za ABA Superkup i meč sa Cibonom u Zagrebu”, rekao je Subotić.

Budućnost Voli sjutra putuje za Zagreb gdje se održava ABA Superkup, a upravo će domaća Cibona, dan kasnije, biti rival “plavih” u četvrtfinalu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Realno
Gost
Realno

Odlicna da bravo taman da uzletimo pa da nas spuste na aba kupu i da se vratimo i stvarnost

edi
Gost
edi

Srećno plavi!

Send this to a friend