Košarka Derbi ABA lige

Šuterska klinika plavih, Budućnost srušila Zvezdu u Beogradu!

foto: KK Crvena zvezda

Sjajna noć i važna pobjeda Budućnosti Voli na parketu Crvene zvezde – “plavi” su slavili u Beogradu 89:81 u drugom kolu ABA lige.

Iako su na teren regionalnog šampiona ispraćeni kao otpisani, izabranici Slobodana Subotića pokazali su kvalitet i karakter.

Prije svega je “plave” sjajno služio šut za tri poena. Crnogorski šampion pogodio je 12 trojki iz 21 pokušaja, a naročito su prednjačili Danilo Nikolić i Suad Šehović sa po četiri dalekometna pogotka.

Budućnost je u prvoj četvrtini povela 19:10, Zvezda se vratila u utakmicu najviše zahvaljujući Džejmsu Gistu, ali Amerikanac večeras nije imao pravu podršku.

Domaći tim je šansu da prelomi meč imao u trećoj četvrtini, kada je ispustio šest poena viška, a u tim trenucima razigrao se Nikola Ivanović.

Važne role imali su i Hasan Martin, koji je utakmicu otvorio sa osam poena i dvije rampe.

Zvezda je u posljednjoj četvrtini konstantno zaostajala, Budućnost čuvala prednost i bez drame privela utakmicu kraju.

Timska košarka donijela je veliki trijumf našem timu. Martin je ubacio 17, Kobs 16, Šehović 15, a Danilo Nikolić 14 koševa.

U domaćem sastavu ubjedljivo najbolji Gist sa 27 poena.

Budućnost je uspjela da povrati samopouzdanje poljuljano porazom od Trenta u “Morači”, a već u srijedu “plavi” će dočekati Gdinju u Evrokupu.

Zaslužili su večerašnjom partijom punu dvoranu!

Tok utakmice:
POSLJEDNJA ČETVRTINA:

Promašio je Beron oba bacanja, 87:81, 30 sekundi do kraja, sve je riješeno!

Budućnost bez greške u napadu, težak šut i pogodak Kobsa preko ruke, 76:83, do kraja dva i po minuta.

Kobs koristi bacanja, 72:79, polovina posljednje četvrtine.

Uzvraća trojkom Beron, a potom i Bamfort. Prava rafalna paljba u Beogradu, 77:72 za Budućnost, tajm aut zove Tomić.

Četvrta trojka Danila Nikolića, 11. Budućnosti, 74:69 za “plave”.

Povrijedio se Petar Popović u pokušaju nakon prodora i povrijedio skočni zglob. Izašao je hramljući sa parketa. Budućnost vodi 71:69, sedam i po minuta prije kraja.

Otvara Nikola Ivanović posljednju četvrtinu trojkom 63:69, razigrao se plej “plavih”, stigao je do 14 poena.
TREĆA ČETVRTINA:

Budućnost ima prednost pred završnih 10 minuta, pogodio je trojku Danilo Nikolić za 66:63. Imali su domaći šest poena prednosti tokom treće četvrtine, ali je naš tim pojačao odbranu i vratio prednost.

Imala je beogradska ekipa šest poena prednosti, ali se Budućnost vraća, nakon zakucavanja Martina 60:57, tajm aut Tomić.

Serija Zvezde 7:0, poslije bacanja Dženkinsa domaći tim vodi 56:52 na polovini trećeg perioda.

Odlično služi “plave” šut za tri, i u nastavku dalekometni pogoci Šehovića i Danila Nikolića. Ukupno osam trojki, Budućnost vodi 52:49.
DRUGA ČETVRTINA:

Odličnih 20 minuta Budućnosti i vođstvo 44:42. Imali su “plavi” i devet poena prednosti, ali je domaći tim uspio da se potpuno vrati u utakmicu. Tri trojke Šehovića, ukupno 12 poena, osam je dodao Martin. U domaćem sastavu ubjedljivo najbolji Gist sa 18 koševa.

Nakon asistencije Čovića i pogotka Gista rezultat je neriješen, 37:37. Centar domaćih već ima 14 poena.

Poslije nesportske Šehovića Dobrić je iskoristio bacanja, pa je Čović pogodio trojku za 31:31. U sljedećem napadu je Kobs poslije solo prodora vratio minimalnu prednost našem timu.

Čvršća odbrana domaćeg tima, samo dva poena Budućnosti u tri minuta druge četvrtine, ali onda su se “plavi” dobro odbranili i iz kontre je uz faul pogodio Šehović i iskoristio bacanje za 31:26. Već devet poena za kapitena.

PRVA ČETVRTINA:

Trojka Bamforta sa sirenom za kraj prve četvrtine, 26:20 za Budućnost. Prethodno je dva puta za tri pogodio Dženkins, ali odličan start “plavih”. Briljirao je Hasan Martin sa osam poena, tri uhvaćene lopte u napadu i dvije rampe.

Četiri poena iz dvije kontre domaćih, 14:19, prekida seriju Subotić tajm autom.

Trojke Šehovića, pa Nikolića, “plavi” idu na 19:10!

Martin i dalje dominira, već osam poena, uz tri skoka u napadu. Trojku je pogodio kapiten Šehović, “plavi” vode 13:8 na polovini prve četvrtine. Tajm aut zove Tomić.

Hasan Martin je sjajno otvorio meč sa četiri poena u reketu Zvezde i rampom na Dereka Brauna. Poslije bacanja Kobsa, Budućnost vodi 6:4, nakon nepuna tri minuta igre.

Poznate su startne petorke, u domaćem timu večeras neće biti Stratosa Perperoglua.

Prvi put nakon ružnih scena u majstorici finala plej ofa ABA lige prošle sezone, košarkaši iz Podgorice igraće na parketu velikog rivala.

Beogradski tim kao favorit dočekuje utakmicu sa šampionom Crne Gore, koji ne blista na početku nove sezone.

Budućnost je ABA ligu otvorila pobjedom nad Zadrom, dok je Crvena zvezda bila bolja od Primorske.

U međuvremenu su “plavi” izgubili od Trenta kod kuće u Evrokupu, dok su Beograđani pobijedili na svom parketu Fenerbahče.

Utakmici u dvorani “Aleksandar Nikolić” zbog nereda u majstorici prošlosezonskog finala, nakon kojih je kažnjen klub iz Beograda, prisustvovaće najviše stotinjak gledalaca.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mujo džeger
Gost
mujo džeger

e falim te bože da se duklje prvi put nečem raduju ove godine, vrijedilo je čekati ovo miolje ljeto gospodnje, jadni nagutali su se poraza ko đeca bombona ovo im pada ko melem na dušu ranjenu ma ko utjeha od šabana….dajte mi utjehu va dušu ranjenu

Źaga
Gost
Źaga

Ili Mujaga , kako ve olilasmo , izbucasmo vas ka krme masnu kartu …patiš li to oba ti oka ?

delboj
Gost
delboj

Dje su domaci B(d)usmani… Kako im je Zvizna krenula ove sezone batalice internet.

Ovo nema nidje
Gost
Ovo nema nidje

Manite se politicarenja, pola CG navija za Crvenu Zvezdu. Buducnost je bila bolja, dobila I cestitam na tome, ali I dalje svim srcem navijam za Zvezdu.Ako to shvatate onda ima nade za nas, a ako stvarno mislite ovo sto pisete onda nam nema spasa I taman sve neka se svede na Mila, Bokana, Terzica , Vucica …🔴⚪🔴⚪🔴⚪

Titograd
Gost
Titograd

Da si nam ti zdravo, ali mi u CG nemamo nikakvih problema što vi koji ste ovđe rođeni navijate za strani klub. Neka vam je sa srećom iako mislim da je to svojevrsna patologija da ti je Beograd bliži od Podgorice. Kažem, neka vam je sa srećom, ali ne mašite sa 3 prsta po Crnoj Gori da ne bude Oluja… Više »

ehti
Gost
ehti

Titograd***** Pravi komentar, BRAVO!!! Samo Budućnost, samo Crna Gora!

vukomita
Gost
vukomita

ODRALI BI IH I U MAJSTORICI DA NIJE BILO PLJUVANJA I MALTRETIRANJA,SAD SE VIDI GRESKA UPRAVE BUDUCNOSTI STO IH NISU POVUKLI IZ PAKLA PIONIRA..KAD SE IGRA REGULARNO DEREMO IH KO MUSA JARCA

mrgud
Gost
mrgud

bravo bokan . .

Nk86
Gost
Nk86

Vidim dosta komentara.Bice pocela neradna nedelja u trgovine juce, pa se kasirke iz volija raspisale. Jos ako im je gazda dao kakav sendvic, onda punom snagom mogu udariti po tastaturi.

Joko
Gost
Joko

Ima li gorih botova i prodanih duša od ovih domaćih nesretnika koji prodaju državu, naciju, jezik, ime i prezime. A sve za sendvič iz Beograda.

🚜🙋‍♂️
Gost
🚜🙋‍♂️

Jeai ponosan na titule osvojene iz trokoraka i davljenjem suparnika? Ili na ono kad je kapiten Simonovic ukrao pehar nakon izgubljenog finala? To sve iz kuce dolazi znas.

Barba
Gost
Barba

Kako su covic, terzic , pipun i druzina, zna li neko?

Joko
Gost
Joko

PORAZ ZVEZDE NAKON DRAME U “PIONIRU”, hahahahahahahaha, ovo je jutrošnji naslov u beogradskoj štampi. Ja nijesam onda gledao istu utakmicu jer bilo je samo gaženje, a nikakva drama.

CZZ
Gost
CZZ

+80 2 utakmice to je gazenje

Joko
Gost
Joko

Pričaš o neregularnim uslovima. Onako je moglo biti i + 300. Bez divljanja publike vas će pola ABA lige da dobije u Beogradu.

Gagi
Gost
Gagi

A jadni Covic i Vucic “u crveno”. Bravo za KK Buducnost Voli.

Crni
Gost
Crni

Jadna ona Zvezda kad joj 3 igraca iz Srbije…sve stranci…zasluzena pobjeda Buducnosti…ali tuzno sto nema u oba tima domacih igraca…ono je igra bez emocija …dje nestadose oni mlsdi talenti…tuzna sudbins velike jugoslovenske kosarke…

Sta pricas
Gost
Sta pricas

Dvocifreni nikolic, ivanovic, sehovic… Cistokrvni stranci. 🙄

free samples
Gost
free samples

sehovic jeste….

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Ka sto sam i rekao, uz borbenost, zelju, agresivnost, cvrstinu sve se moze..Nocas nam je uz fenomenalan sut za 3 to donijelo pobjedu u sred bg nad cokijevim mutantom..Martin pokazao da je zvijer, kobs standardno, dzoni, daco i suad odigrali fenomenalno uz dobar ucinak bamforta i pobjeda nije mogla da izostane..Ovo moze da bude i prekretnica cijele sezone..Jer ovaj tim… Više »

Bar
Gost
Bar

Volim Budućnost!

nikad vise 1918
Gost
nikad vise 1918

2:0
Savicevic vs Terzic 1:0
Covic vs Bokan 0:1
Neka se zna ko je gazda!!

Rade007
Gost
Rade007

Svaka čast plavi!!! Idemooo🔵⚪

Panda
Gost
Panda

Bravo za Budućnost..Bojim se da pola komšiluka ne uradi što od sebe večeras..Udarac je to…

Delboj
Gost
Delboj

Pricam mjesecima Hasan Seckati. Novi Hajns. Sila u reketu. Velika. I Kobs, a Bamfort tek kakav moze da bude… Veceras i Dzoni i Sead i Danilo… sjajno. Ovo je bas bila dobra igra. I mislim da je Kobs najvise tu bitku iznio. Strasan igrac. Sto prije produziti ugovore sa vecinom ovoga tima.

Krampa
Gost
Krampa

S jedne strane Čović ide u dug napad dok Popović leži na drugoj strani terena povrijeđen i daje trojku s 5 igrača na 4. S druge strane, Šehović na minut do kraja dok se lomi rezultat diže ruku i priznaje da je lopta od njega izašla u aut. E te se stvari ne kupuju novcem. Zato nismo isti, zato nijesu… Više »

Mimaaa
Gost
Mimaaa

Stvarno mi nije jasno zasto necete da objavite komentar da su Vijesti na apratima? Ne znam sta sam slagao,pa oni su bili glavni saradnici Covica u CG za sve njegove necasne radnje,njihova sportska redakcija je sva bila u Zvezdinim dresovima. Pola godine polije utakmice oni i dalje pisu tekstove samo o neredima na trecoj utakmici. Stvarno mi nije jasno sto… Više »

Mne. cg
Gost
Mne. cg

Eto vidite kako se vraca posle onoga u aprilu
samo mi je kuzmica zao

Mne. cg
Gost
Mne. cg

Mala izasla i pobijedila

Mne. cg
Gost
Mne. cg

Zao mi je. jedino kuzmica

Asprilja
Gost
Asprilja

Je li Pipun bio na tribine?

Mne. cg
Gost
Mne. cg

Srbi. i covic na aparatima

Mne. cg
Gost
Mne. cg

Lijepa. noc Bravo momci velika pobjeda

Mne. cg
Gost
Mne. cg

Bravo plaviii!!

Mne. cg
Gost
Mne. cg

Eviva Eviva Buducnosttt!!!

Logan
Gost
Logan

Evo ti Terzaaaaaaa!

Aaaaaa
Gost
Aaaaaa

Bravo !!!

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Zamisli tu sramotu da đevojka koja ima 56 miliona eura navuče dobrog momka samca koji nije mrava zgazio. …………bio sam 15 godina sam……

Jaz
Gost
Jaz

Ocekuje se sad saopstenje Zvezde u kom ce Covic da kaze da su pokradeni, da ne priznaje pobjedu koju su Buducnosti sudije donijele, taj nikad u zivotu sportski nije priznao poraz, a cio zivot je u sportu, 3.14.

Djoko
Gost
Djoko

Zna li se kako je pipun ovo dozivio?

starac fočo
Gost
starac fočo

Bravo momci, večeras ste bili sjajni. Hasan Martin je odigrao za desetku. I ostali su bili na visokom nivou, borbeni i srčani. Smatram da smo na petici najtanji.
Ajde plavi, naprijed Budućnost!

Qvatro
Gost
Qvatro

Prvo Dejo poklopi terzića pa Bokan čovića

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Idem da spavam. …..

Tijana 1
Gost
Tijana 1

Ajd polako, samo ne zaboravi da se probudiš Legendo xD

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Zasluzena pobjeda..Zvezda nije znala u pojedinim momentima dje se nalazi

Car
Gost
Car

Mala izasla i pokazala m… Nikad vise 1918

Roro
Gost
Roro

Dva mala diktatorska kluba.Lopovi tamo lopovi amo.

Bnjj
Gost
Bnjj

Bravo

Fileopg
Gost
Fileopg

bez euforije…. zvezda je potpuno prsla… izađi mala ….

Podgorica
Gost
Podgorica

Ovu sezonu osvaja Partizan!!!

Velimir
Gost
Velimir

Gazi cigancad!

ccc
Gost
ccc

opet bokan poceo da kupuje sudije

Danko
Gost
Danko

????? Da, to niko od nas nije pratio finale prosle sezone pa nam ti te price pronosis!

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Đe ste crnogorski čarapani!

Aco655
Gost
Aco655

Izadji mala samar vam je dala

Danko
Gost
Danko

Mora da koverte nijesu stigle do sudija! Dobro nema veze, u finale ce im to nadoknadit Zvezda

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Zbog milosa zamalo opet deset hiljada. …….😆

Baktros
Gost
Baktros

Bravo plavi!

Marko996
Gost
Marko996

Dje su ovi sto pisu izadji mala ovi misevi sto vole da se sprdaju eto vam ga mala izadje i kaza vam posa!!!

Maestro
Gost
Maestro

Odma, ali odma da se potpiše dvogodišnji ili trogodišnji ugovor sa ovim Hasanom Martinom. Čovjek je ’95 godište, ima samo 23 godine!! Vrijediće na kraju sezone milion! Isto tako, ako Danilo Nikolić nije zaslužio poziv u reprezentaciju sad, onda ne znam ko je. Bravo svima! Uf, kako je ovo dobar osjećaj!

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Bravo plaviii!! dobra igra i čista timska pobjeda…

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Stojane koliko si platio kauciju da izađeš iz dobrote? Ja deset hiljada . ……..😆

Neko tamo
Gost
Neko tamo

SVIDJA MI SE KAD NAS OTPISU I NAZOVI AUTSAJDERIMA.XAXAXAXAXA PISAJ PO DRZAVNOM PROJEKTU XAXAXA COKI U URGENTNI VISOK PRITISAK I SECER XAXAXA LOPOVE CORAVI XAXAXA HASAN SECKASTI OBJASNIO VECERAS I TURCIN SUAD XAXA

Piksi
Gost
Piksi

Izadje”mala” pa zgazi crve

nase ime
Gost
nase ime

Trojka Covica dok Popovic povrijedjen lezi na drugoj strani terena je nesto najodvratnije sto sam vidio u sportu.

Cuka
Gost
Cuka

A na koga covic da povuce gen da bude fer

Drobnjak
Gost
Drobnjak

Ljudi jeli Čović pretekao ?
Bravo momci !

PG-081
Gost
PG-081

Umirili se gani.Gazi!!!!

Cg bd
Gost
Cg bd

Opet se nalozili bokanovci 🙂
Vidimo se na proljece na gazenje

bokashhh
Gost
bokashhh

vi cete se ugasit do proljeca ejjj

Cg bd
Gost
Cg bd

Opet paljevina a da se kladimo da Zvezda gazi u play offu!?

Micko
Gost
Micko

Ne dipr idi isplaci se nedje

Željko
Gost
Željko

Nakon onih vulgarnih stvari u finalu i nakon onoga “skandiranja” …” izađi mala”, eto mitomanima “poklona” iz glavnog grada države Crne Gore, vidjeti onoga “čovjeka” Čovića i poraz Beograđana i to na njihovom terenu neprocjenjivo! Bravo naši, bravo “Budućnost”, bravo za našeg kapitena Šehovića i za cijelu ekipu, Crna Gora je ponosna na vas!!

Zlo🐂June
Gost
Zlo🐂June

Kao što si ti zgažen lajkovima ili ….?

Niksic
Gost
Niksic

Ko je sad covicu kriv,mora da su Milo ili Bokan “krivi”sto je buducnost razbila zvezdu

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Razbila??? Razbijanje je pobro 100 i kusur razlike od prosle godine sto vam opet ne gine kad dodju bitni mecevi😉

bokashhh
Gost
bokashhh

samo se ti tjesi…

awetinja
Gost
awetinja

Korumpirali su rukovodstvo i igrače zvezde, to je svima jasno 😂😂😂😂

Niksicanka
Gost
Niksicanka

Kako velicanstvena noc! Kad djetici u sred Beograda drze cas kosarke! Nikad Niksic nije bio blizi Podgorici nego veceras – i nama ste darovali magiju, ucinili nas srecnima!

The Vojvoda
Gost
The Vojvoda

Kraj Nikšića selo malo selo malo PG se vazda zvalooooo, ali bravo komšije, bravooooooo👍

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Hahaha ne kradi pjesmu Cetinjanima. Mada i Cetinjani su “preradili”izvornu pjesmu. Dobro je jedino to što navijaš za klub iz svog grada za razliku od 99% posto Nikšićana koji su maleni, nebitni priljepak Zvezde ili Partizana. Nikšić + Cetinje zajedno nije ni trećina PG. 🙂

Oli
Gost
Oli

Bez pljuvaca ne ide nikako Zvezdani.

ccc
Gost
ccc

Jes ostase pljuvaci u titograd

damjan
Gost
damjan

Bravo sampioni,pokazali ste da imate karakter i da se borite za klub!

Aco
Gost
Aco

Dje je Covic i ostali dušmani ?

ccc
Gost
ccc

evo ih u titograd

jack
Gost
jack

Gasi FMP!

Bole
Gost
Bole

Bravo momci samo mali revans za onu otimacinu prosle sezone. Tako se igra za plavi dres.

Boban
Gost
Boban

O kakvoj otimacini prosle godine pricas ti,dobili su nas 200 razlike a niko nam nije kriv sto smo se usrali u gace oa podledli atmosferi.Da nismo podlegli atmosferi dobili bi ih kao veceras ali su nam se crnci usr.li u gace.

Delboj
Gost
Delboj

Nemoj ti da koristis rijec Nas , delijasu jedan, da te zamolim. Ono je bilo ili linc ili gubite. Momci su napravili krug da se brane od udaraca… zadnje dvije smo ih prisarafili i ufatili, cak lagano odradili. Da nisu tukli ne bi pobjede gledali.

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Slavko je li budućnost crvena. ….😃

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Ovako bi smo ih prosuli i onda da nisu radili sto su radili..

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Je li budućnost crvena 😃…….

Niksic
Gost
Niksic

Srce mi je nocas vece od Durmitora i ponosnije od Lovcena! Braaaaaavooooo, plavo-bijeli!

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

1.06 kvota na Czv + prazna dvorana > kako su ovo fino namjestili.

Pencilin
Gost
Pencilin

Prije bih rekao da su tebi glavu namjestili. Navijas protiv svojih? Patologija

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Toboš utakmica bez publike, ali dežurna ekipa pljuvača morala je da bude na tribinama. Ovoga puta ni očajne sudije ih nijesu spasile. Budućnost!!!!!

Migo
Gost
Migo

Dozvoljeno je bilo svima sa sezonskim kartama za Vip i lozu..

Maestro
Gost
Maestro

Pa nismo mi tamo neki Fenerbahče. SAMO BUDUĆNOST! Đe ste sad pljuvači? Šta je radio Hasan Martin, 3 rampe Gistu direktno nalijepio. Danilo Nikolić 4 trojke, Šehović isto 4 trojke, odigrao strašno. Cobbs standardno dobar, Bamfort dsde 2 trojke sa 10 metara ladno.. Svaka čast Subotiću! Čitavo vrijeme govorim da imamo simpatičan roster. Pravu si ekipu okupio! Toooooooo!

Maestro
Gost
Maestro

I zaboravih, Ivanović je doktor!

Niksic
Gost
Niksic

Bravo plavi,deri te pulene coviceve i tetziceve ,idemo

Mimaaa
Gost
Mimaaa

Pa nek sad Ilic čeka četvrtu…

Malinsko
Gost
Malinsko

Samo 9 komentara? Ha ha haaaa… Dje su dezurni kriticari? Dje su ovo kvazinasi koji vole tudje? Nocas je sve plavo-bijelo. Covic na aparatima.

....
Gost
....

Svaka cast

KapetanRitzudis
Gost
KapetanRitzudis

Tacno se vidi da Zvezdu zabolje za ovo,trenutno je prioritet euroliga,interesovanje pocinje u pleyofu a tad ce biti peglanje po 30-40 razlike po navici!

zvizdan
Gost
zvizdan

kme kme

Hahahah
Gost
Hahahah

Kojoj navici? Nema tebi spasa

Buducnost se vo
Gost
Buducnost se vo

Evo zašto je Sehovic tu dje jeste…..jer momak se ne ispucava(ali dok je on u igri stabilna je igra)a veceras je pokazao da je temelj kluba.Svaka cast svim momcima ali njega pljuvaste najvise pa ga izdvojih.srecno Buducnost

Željko
Gost
Željko

@Buducnost se vo Suad Šehović je godinama unazad stub igre naše ” Budućnosti “, pravi vođa i kapiten tima iz Podgorice!

Spasoje
Gost
Spasoje

Izgubimo od Turske zbog njega i pocetnicke greske koju ponovi 2 puta. Toliko o iskustvu!

mark
Gost
mark

BRAVO PLAVI! SREDILI SMO ZVEZDU PO SRED BEOGRADA! ALEEEEE!

ZETA MNE
Gost
ZETA MNE

HA HA HA BUSI GUMEEEE, NEMA VANDALA I POMOCI SUDIJA I ETO PORAZA.

Malena
Gost
Malena

Svaka cast, momci! Danilo i Nikola, kapa dolje. Hasan Martin – pojacanje i po. Podgorica je veceras preponosna.

El patron
Gost
El patron

Df na aparatima

Titograd
Gost
Titograd

Izađi mala, izađi mala…

Aco655
Gost
Aco655

Izasla mala i samar vam dala

Aco655
Gost
Aco655

Izasla mala samar vam je dala

PG081
Gost
PG081

izasla mala… i dala vam po…

Pencilin
Gost
Pencilin

Svaka čast za Budućnost!!!!! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪 Idemo!!!

Patriota
Gost
Patriota

BRAVO!!!

Krampa
Gost
Krampa

Nema 100 razlike bez davljenja po tunelima i gađanja stolicama, a moralni gmizavci?

Aco655
Gost
Aco655

Dje ste sad cigani

Tijana 1
Gost
Tijana 1

Tu smo. Imaš li 5,ili 6 godina?
Da ne kažem šta možeš Ciganima..
, ne bi mi objavili

Migo
Gost
Migo

“sigurno gubimo, mnogo smo losi” sa druge strane bice 20, 40 razlike.. Eto ni jedno ni drugo.. Cestitke Buducnosti sa ovakvom igrom u srijedu Gdinya mora pasti

Sloba
Gost
Sloba

Ooooooooopppppaaaaaaaa! Dubok naklon, plavi momci.

Slavko
Gost
Slavko

Ovaj put ce biti kriva vlaznost vazduha u dvorani.

Dejo voli sise
Gost
Dejo voli sise

Je li budućnost crvena 😃😃😃😃😃😃😃

Darko
Gost
Darko

Odličan šut za tri poena i odlični Hasan Martin stvaraju vodstvo Budućnosti.

Tijana 1
Gost
Tijana 1

Najrealniji komentar.
Budućnost je bolje odigrala, sve ih je išlo.
Fer utakmica, kakva svaka treba da bude.
Čestitke na pobedi.

nase ime
Gost
nase ime

Pa nije bas fer. Evo i nekih sekvenci: Potez f. covica koji je nastavio da igra dok popovic lezi na drugom kraju terena. Konstantan pritisak na sudije od klupe i od igraca zvijezde. I na kraju pritisak u vidu pustanja u salu ljudi sa vip ulaznicama koji su sve samo ne vip. Plus covic i njegova ekipa sjede odmah do… Više »

Micko
Gost
Micko

Ovaj Mejers veze nema a trener nasa bas na ovu utakmicu da ga razigrava.Dosad ga nije mrcio

Dusan
Gost
Dusan

Bravo Sehovicu Kralju

Spasoje
Gost
Spasoje

HAHHAHHAHAHHAAAA

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Ima li dje da se gleda sem arene?

Cgcg
Gost
Cgcg

Imas da znas za ubuduce preko neta arenu live. Poz

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Hvala tebra!

Middle Finger
Gost
Middle Finger

Hvala tebra!

marius
Gost
marius

Nema publike, nema vrijedjanja, nema provokacija. Srecno Buducnost ,pa da pobijedite .

Delboj
Gost
Delboj

Sudije kidaju ali se drzimo, odlicna igra. Dobric ide na ulaz, nikakav visak stvorio i nalece na “zid” i faul, samo Zvezdani se ovo svira… Odzu se svira svaki 4-ti faul… Vidjeli smo u Evroligu kako to drvo od kosarkasa regulisu sudije…

Bole
Gost
Bole

Odakle puna loza pored kazne? Koji kompleksasi stavili svoju zastavu na nasoj klupi. Bolest je svacija.

Djoma
Gost
Djoma

Vrlo moguce da Zvezda ima kompleks Buducnosti..Ili delije od varvara..

Cuka
Gost
Cuka

Delije bas i nisu delije jer djeluju samo u coporu. Ovako im i dalje bolje pristoji onaj drugi nadimak.

Krampa
Gost
Krampa

Kad si bolestan kao N. Č. imaš kompleks od svega i svačega. On je doduše bar školovan i bolestan mentalno, za razliku od nekih.

Send this to a friend