Košarka

Tomić neće kao kolega, fokus na koncentraciji

foto: KK Crvena zvezda

Trener Crvene Zvezde Milan Tomić kazao je uoči četvrtog meča finala plej ofa ABA lige da ne želi kao kolega da komentariše atmosferu na tribinama Morače.

Tomić je, prenosi Sportklub, rekao da su svi vidjeli šta se dešavalo na terenu!?

“Ne bih da radim ono što su radile neke moje kolege poslije druge utakmice u Beogradu. Ne treba da se obaziremo na takve stvari, iako vjerujem da su svi vidjeli šta se dešavalo na terenu. Mene zanima košarka i treba da budemo koncentrisani samo na nju”, kazao je Zvezdin trener i dodao:

“Ono što moramo da promijenimo u odnosu na prethodnu utakmicu jeste da ne možemo da imamo koncentraciju samo 25 minuta. Moramo da budemo koncentrisano 40 minuta, da sprovedemo u djelo sve dogovore iz svlačionice i na sastancima i prenesemo na teren. Moramo da spriječimo kontra-napad Budućnosti. Tu su napravili veliku prednost i jedan od faktora bio je Koti Klark, moramo da reagujemo bolje u odbrani.”

Četvrti meč je u petak od 19 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
opet
Gost
opet

Neces ti, ali oce onaj tvoj pomocnik istu vece… Jos se hvalio kako je bio u Hrvatskoj za vrijeme rata… Kod nas glavni kaze to sto misli, ne istura ove nizeg ranga…

Aaaaa
Gost
Aaaaa

“Necu da komentarisem, ali ipak hocu time sto cu reci da ste sve vidjeli sto se desavalo na terenu. U prevodu, bili smo izlozeni lincu, nije se moglo igrati.”

Komentarisao si lijepo prvi mec.

PLAVI, GADJETE VRLO MALO TROJKI. AKO IH KRENE, NECEMO IH STIZATI KOTIJEM NA NISKOM POSTU.

Pero s pumpe
Gost
Pero s pumpe

Vrlo je antisipatičan.

Tomasevic
Gost
Tomasevic

imali ste sansu niste je iskoristili sad pozdravite meshu!! i petak i majstoricu ce vas buducnost dobiti!!

Davis
Gost
Davis

Boze sto si divan ti

Send this to a friend