Košarka

Vučević na FIBA kampu u Beogradu

Nikola Vučević, crnogorski reprezentativac i as NBA tima Orianda, biće jedan od učesnika košarkaškog kampa “Košarka bez granica” koji počinje danas u Beogradu.

Baranin će raditi sa 40 dječaka i 23 djevojčice uzrasta od 17 godina i mlađim. Radi se o programu koji zajednički organizuju NBA i FIBA, a potvrđeno je učešće mnogo NBA zvijezda. Pored Vučevića, predavač će biti legenda jugoslovenske košarke i generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac.

Takođe, očekuje se učešće Gerija Herisa i Nikole Jokića iz Denvera, Frenka Kaminskog iz Šarlota, Nemanje Bjelice i Bogdana Bogdanovića iz Sakramenta…

Sa talentima će se tokom kampa družiti, ne kao predavači na treninzima, i legende crnogorske košarke Predrag Drobnjak i Žarko Paspalj, kao i sportski direktor ABA lige, takođe bivši proslavljeni crnogorski as Žarko Čabarkapa.

Očekuje se da se na kampu pojave i hrvatska legenda Dino Rađa, kao i slavni srpski šuter i nekada velika NBA zvijezda Predrag Stojaković.

Kada su talenti polaznici kampa u pitanju, Crnu Goru će predstavljati naš juniorski i kadetski reprczentativac Bojan Tomašević, član Crvene zvezde, kao i bekovi Stefan Vlahović (Sevilja) i Jovan Kljajić (Gran Kanarija). Radi se o igračima koji su ovog ljeta nastupili na Svjetskom prvenstvu za igrače do 17 godina, a prošle godine su osvojili srebro na EP za kadete.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Avro
Gost
Avro

Beograd je svet!

Julijana
Gost
Julijana

Jes za srbe!

Send this to a friend