Ostali sportovi

Džudisti akademika na kampu u Splitu

Takmičari nikšićkog Džudo kluba Akademik prije dva dana počeli su pripreme u Hrvatskoj. Džudisti najuspješnijeg crnogorskog kluba formu će brusiti na međunarodnom pripremnom kampu u Solinu kraj Splita, a organizator ovih priprema je najuspješniji hrvatski klub u prošloj godini Solin.

Prema riječima direktora nikšićkog kluba Novice Milovića, u Hrvatsku su otputovali: Marko Gušić, Nikola Gušić, Jovana Peković i teškaš Anto Dubreta, a sa njima je i šef stručnog štaba Dragan Šćepanović.

“Osim takmičara iz Hrvatske na ovom kampu su i borci iz Srbije, Austrije, Slovenije, Kosova i Mađarske. Ovo je jak kamp, a posebnog značajan biće za Marka Gušića i Jovanu Peković, jer pred njima je EP za juniore, koje se održava u Bugarskoj, sredinom septembra. Takođe, Nikola Gušić i Anto Dubreta, seniorski prvaci države, u kategorijama do 73 i 100 kg, pripremaju se u Hrvatskoj, jer ih očekuje SP, u isto vrijeme, ali u Azerbejdžanu. Trudimo se da takmičarima obezbijedimo učešće na što više ovakvih kampova i to za sve uzrasne kategorije od pionira do seniora. Bili smo u posljednje vrijeme u Banjaluci, pa u Trebinju, Prnjavoru i sad je došao red na Solin. Naš takmičar Srđan Mrvaljević za SP se priprema na Belmekenu, u Bugarsko”j, kaže Novica Milović, dodajući da je Akademik ove godine obezbijedio učešće na svim takmičenjima i pripremama koje su bile predviđene planom i programom, te da su to njihovi borci opravdali, pogotovo rezultatima ostvarenim na međunarodnoj sceni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Banjo
Gost
Banjo

Čuš ti mrvaljevića šampiona prvog kola đe se priprema? Mude!

Njoba
Gost
Njoba

Baka pomesa si ga sa sobom i ovijem tvojima,oni su šampioni prvog kola,a Srdja je vicešampion svijeta….A da ima muda ima,to vam je svima pokaza bezbroj puta….

Send this to a friend