Ostali sportovi

Furtula: Sigrno ću nastupati na OI u Tokiju

Danijel Furtula predstavljao je Crnu Goru na velikom broju najvećih nadmetanja, a nastup u Riju završio je sa tri prestupa.

Crnogorski bacač diska bio je povrijeđen u Brazilu, ali je siguran da će to ispraviti za tri godine u Tokiju.

“Sigurno da bi rezultati bili bolji da se nisam takmičio sa povredama i rivalima. Sada sam malo stariji i malo pametniji. Prvo vodim računa o tome da budem potpuno zdrav, a onda da se maksimalno pripremim i opravdam očekivanja svih onih koji vjeruju u mene i koji smatraju da mogu mnogo više od onoga što sam do sada ostvario. Uvjeren sam da ću biti učesnik Olimpijskih igara u Japanu“. – poručio je Furtula u razgovoru za “sportklub”.

25-togodišnj atletičar bio je vicešampion Evrope u juniorskoj konkurenciji i bronzani na prvenstvu kontinenta za mlađe seniore. Najveće uspjehe u seniorskoj konkurenciji ostvario je na Igrama malih zemalja osvajanjem dva zlata.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Obilic-Cetinje
Gost
Obilic-Cetinje

Ovo je drugi propali sportista od kojeg se čudo očekivalo…naravno prva je Marija Vukovic skok u dalj a drugi je ovaj! Očekivanja svjetska rezultati dukljanski.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

“Sigurno da bi rezultati bili bolji da se nisam takmičio sa povredama i rivalima.” Pa da rivali su mu poremetili planove. Da je moglo kako bez rivala i da nije bilo prestupa zlato bi mu bilo zagarantovano.

Cucka jeka
Gost
Cucka jeka

U Tokiju ce bit bolji,imaće 2 prestupa…

sasha
Gost
sasha

gospodin koji je otisao nespreman na olimpijadu. po njegovim rijecima da proba na srecu…

Kum Žoržo
Gost
Kum Žoržo

O tudjem trosku,da kapom “DA ZIVIMO BOLJE” oće sigurno,a pod ruku sa Majom Bulatovic i Mrvaljevicem

Sta velis to
Gost
Sta velis to

… i aktivni odbornik i aktivista DPS-a u Mojkovcu. Eeee zalosti, umjesto u glavu, sva pamet mu je izgleda posla u misice.

judit
Gost
judit

i da uzme telefon…

Send this to a friend