Rukomet dugogodišnji strateg plavih podnio ostavku

Adžić digao sidro, mijenja ga Bojana Popović?

foto: Dejan Starčević

Dragan Adžić ponudio je ostavku na mjesto trenera rukometašica Budućnosti.

,,Plave” su večeras poražene od Đera 34:29 u 9. kolu Lige šampiona, što im je četvrti poraz u sedam mečeva.

Adžić je u januaru 2010. godine naslijedio Đula Žigu i iste sezone osvoji Kup pobjednika kupova.

Najuspješniji je trener u istoriji podgoričkog kluba, sa kojim je dva puta osvojio Ligu šampiona – 2012. i 2015. godine.

Ostavku Adžića treba da prihvati Upravni odbor klub, ali nema dileme da će Budućnost u nastavak sezone ući sa novim šefom struke.

Najbliža tom mjestu je Adžićeva aktuelna pomoćnica Bojana Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jorgovan
Gost
Jorgovan

Zenski rukomet i CG je u problema sad. Osim ovi iskustne Joka, Majda, Milena, Jaukovic, Despotovic, malo ko bi igrao u neki od ovi bolje klubova u Madarsku, Dansku, Norvesku i Rumuniju. Ove mlade nisu bas nesto za velike lige. Nego ce svi da zavrsiju u Grcku, Tursku, Srbiju, Hrvatsku i te slabije lige kad u Buducnost vise nema mesta.… Više »

Bobo
Gost
Bobo

Opismeni se pa komentariši!

Nada
Gost
Nada

Šta je trebalo da čovjek uradi na utakmici pogotovo juče? Golmani nisu odbranili ništa, sramota! Doveli su ih i za to primaju odlične plate a onda je trener kriv što su kao presnijećene… Zna se šta je profesionalni sportista i kako treba da izgleda, a ne ove manekenke sa vještačkim trepavicama i našminkane na utakmici kao da su u grad… Više »

💞💞💞
Gost
💞💞💞

Bravo za komentar, nemaju klupe da se rotiraju igracice a golmani su katastrofa. Dobro su prosle da nije bilo i 15 razlike!

Mne10
Gost
Mne10

Uzima on reprezentaciju ,opet

Tip Top
Gost
Tip Top

Trener Popovic ni u radu sa mladim selekcijama nema rezultata , tek su ga sa njenim izborom ugasili.Daj bože da se varam ali biti trener ŽRK Buducnost za nju i mnogo iskusnije trenere je preveliki zalogaj.

ISTINA
Gost
ISTINA

Vrijeme je bilo da znatno ranije to uradi Uprava. Svaka cast za prethodni period ali Buducnost odavno igra igra dekadetni rukomet, spori napadi,igra sa igracem manje bez mijenjanja golmana, bez brzog centra……Djer je juce iako oslabljen pokazao sta je moderni rukomet, sve ono sto mi ne igramo, a imamo domace mlade igracice koje mogu odgovoriti ovom modernom rukometu. Potreban nam… Više »

Željko
Gost
Željko

Najbolji trener kojeg je ikad imala Crna Gora.

Kliki
Gost
Kliki

Od slave se ne zivi.Svaka cast ali je ostao zarobljen u starom stilu rukometa.Greska mu je sto odavno nije napustio buducnost i da se oproba u drugim klubovima.

malaRibica
Gost
malaRibica

Okle mu sidro ?

Titograd 63
Gost
Titograd 63

Puno je zaslužan za naš rukomet.Dok je taktika bila bazirana na čvrstoj odbrani (najčešće sa 6m) i ratničkoj borbi , Budućnost je bila u prva tri tima.Uostalom smatra se da je on izmislio taj sistem.A sada se igra drugačije “pametnije” bez toliko ratničke žestine.Tu se ni on a ni starije igračice nijesu snašli kako treba pa neće ni Bojana –… Više »

Kokot
Gost
Kokot

Kako, zašto? Umjesto da zbijete redove vi se osipate.

Kardinal
Gost
Kardinal

Skroman covjek i odlican trener,vidi da je ovdje sve djavo ponio i odlazi.Niko ga ne moze zamijeniti jer takvog u CG nema.

Željko
Gost
Željko

Tu je politika umiješala prste odavno to jes od svetskog prvenstva i to sve od kada se opet u sport vratila Popovićka koja je u penziji.

Simo
Gost
Simo

Licemjeri Do ostavke pljuvali ste po njemu posle svake utakmice ali to smo nazalost mi. Hvala Adzicu na svemu sto je dao klubu i Crnoj Gori ali ruku na srce vrijeme je bilo da se nesto mijenja pa da je sve najbolje islo a daleko je ova sezona od najboljeg u svakom pogledu. Ko zna sta ce biti sa pro… Više »

Baraka
Gost
Baraka

Steta!

Radosav72
Gost
Radosav72

Problem su novci. Nema vise rudnika uglja krave muzare, nema vise popovicki 20000 plate a djeca iz PV po ulici klubovi im ugaseni. Ovo je pocetak nadam se.

Podgorica
Gost
Podgorica

On jeste legendaran trener, ali šta je on naspram Bojane Popović, NAJBOLJE rukometašice svijeta tokom cijelog dužeg niza godina. Kakvu je on to imao karijeru kao igrač. Da li je uopšte igrao rukomet? Loši rezultati već duži period i nek mu je srećan put i sve najbolje. To je sport. Vidim u komentarima pojedini onim tipično uličarskim rječnikom vrijeđaju rukometašice… Više »

Ananas
Gost
Ananas

Ma sve ide ka totalnoj propasti, pa mi jasno sto I ti odlazis! Ok

Milosh
Gost
Milosh

Pa covjek je odradio sve. Neka preuzme neko. Ovo je normalno. Svaka cast za uspjehe.

dr Dragan A
Gost
dr Dragan A

Bjezi odavde majstore… vidis li da je sve djavo ponio!!! nema vise srece odje ni od sporta ni kulture, ni prosvjete, ni nauke, ni drzave, ni vlade… bjezi ti spasavaj se sa tvojim znanjem i umijecem bit ces najcjenjeniji i najpriznatiji trener u svijetu.. dok si radio sa djecom osvajao si ligu sampiona a danas sa ovim nabijedjenim babama ne… Više »

Bulatovic Maja
Gost
Bulatovic Maja

ovo je pocetak kraja buducnosti!! vratili su mu one babe tu koje nece da ga slusaju no vode svoju politiku sad se i ona vratila a ne moze da pretrci teren od debljina i adzo je kriv!!! naredne 10 godina preko jedne u LS necete pobijedit nazalost!! dabogda dva pehara za’redom uzele ali to je realnost.. kad je neko za… Više »

Maestro
Gost
Maestro

Kraj jedne ere. Najuspješniji crnogorski trener u bilo kojem sportu. Da se ja pitam, trebalo je da ostane doživotni trener. Dvije LŠ, Evropsko zlato sa reprezentacijom, i srebro na OI. Neće to niko nadmašiti u skorije vrijeme. A i on je dosta mlad, tako da može još da popravi skor. Dragane, legendo!

Podgorica
Gost
Podgorica

Kao igracica Bojana ok,ali kao trener nemoze se primaci Adziću.

Podgorica
Gost
Podgorica

Kao igračica nije OK, nego najbolja igračica SVIJETA i to GODINAMA, i apsolutna legenda rukometa, a kao igrač šta je uradio Adžić? Apsolutni anonimus.

Dgra PG
Gost
Dgra PG

Polako. Nek za početak dobije šansu onoliko godina koliko on.
P. S.* ne može se piše…

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

legenda !!!

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Konacno ga popovicka mače !

Max
Gost
Max

Sjajan trener, legenda CG rukometa!
Velika hvala za sve!

Tanja
Gost
Tanja

Sretno bilo! Hvala Adžo.

Kako ste
Gost
Kako ste

Odoše svi sad, to se znalo, Budućnost nastavlja sa svojim igracicama iz mladjih kategorija
Ovi se ne mogu oko vlade dogovoriti a kamo li da podrže sport

Send this to a friend