Rukomet JEDNA OD NAJBOLJIH SVJETSKIH RUKOMETAŠICA ZAVRŠILA KARIJERU

Bulatović rekla dosta

Željela je ljepši oproštaj, produžila ugovor na dva mjeseca sa Đerom kako bi imala priliku da osvoji petu Ligu šampiona, ali nije se dalo – nakon otkazivanja završnog turnira elitnog takmičenja zbog korona virusa jedna od najboljih svjetskih rukometašica Katarina Bulatović, odlučila je da konačno završi uspješnu karijeru.

Sa reprezentacijom Crne Gore, Bulatović se okitila titulom prvaka Evrope i olimpijskim srebrom, a na pomenuta dva takmičenja blistala i bila najbolji strijelac.

“Otkazivanje fajnl-fora me je razočaralo. Odlučila sam da produžim karijeru samo zbog tog turnira, ali to je sada propalo i nema više smisla da nastavim. Hvala predsjedniku Čabi Barti, šefu stručnog štaba Gaboru Danjiju, saigračicama, svim zaposlenim u Đeru i navijačima na vjeri i podršci koju su mi pružali. Nisam ovako planirala da se oprostim, ali nemam uticaj na druge stvari i zbog toga završavam svoju profesionalnu sportsku karijeru”,rekla je Bulatović za sajt Đera.

Razočarani su svi u Đeru, a što je sjajni desni bek na ovakav način morao da završio karijeru tužan je i predsjednik Đera, Čaba Barta.

“Istinska legenda, dominantna figura ženskog rukometa se oprostila”, rekao je prvi čovjek petostrukog prvaka Evrope i zahvalio na svemu što je uradila za Đer.

U Đeru, Budućnosti i reprezentaciji Crne Gore Katarina Bulatović je ostvarila sve svoje snove i ima čime da se ponosi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Faul
Gost
Faul

Respekt.!!!

Ivana
Gost
Ivana

Najbolji desni bek evrope💪👍👍

Velimir
Gost
Velimir

Veliko hvala velikoj igracici I velikom sportisti!
Sve najbolje u daljem zivotu!

Pero CG
Gost
Pero CG

Srećno lavice

Torstajn
Gost
Torstajn

Legenda, najbolji sportista kojeg je CG ikada imala!

Hvala za sve!

Bata Gasic
Gost
Bata Gasic

Svaka cast za karijeru. A sad pravac ministarska fotelja

PgCg
Gost
PgCg

Hvala Kaća za sve! Srećno u penziji 🙂 Varvari te vole!

Send this to a friend