Rukomet

Čudesna sezona Tanje Brnović

Mlada rukometašica Budućnosti Tatjana Brnović rekla je da je iza nje fantastična godina, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom nivou.

Jedan od najboljih mladih pivota Evrope zablistao je u ekipi Dragana Adžića u Ligi šampiona.

“Meni su se u proteklom periodu zaista desile čudesne stvari. Sa reprezentacijom Crne Gore sam stigla do četvrtfinala Svjetskog prvensta gdje nas je zaustavila Francuska koja je kasnije postala šampiona svijeta. Sa ekipom Budućnosti sam stigla među osam najboljih ekipa u Ligi šampiona što je nevjerovatan uspjeh ako se u obzir uzme činjenica da smo bili najmlađa ekipa u elitnom takmičenju. Đer je naravno bio preveliki zalogaj. Osvajanje drugog mjesta u Regionalnoj ligi je zaista ogroman uspjeh, a iluzorno je trošiti riječi koliko su nam značili dueli sa Vardarom i Krimom kada je sticanje iskustva u pitanju. Posebno se to odnosi na Vardar koji je uz Đer glavni favorit za osvajanje titule prvaka Evrope. Sa svojom generacijom, juniorkama Crne Gore, sam poslije uspjeha na Evropskom prvenstvu prošle godine, izborila i plasman na Svjetsko prvenstvo”, rekla je Tanja za Sport Klub.

Sada će na zasluženi odmor, ali već razmišlja o novim obavezama.

“Biće malo kupanja i sunčanja, ali ne mnogo jer nas očekuje Svjetsko prvenstvo u julu. Šta sanjam? Kao i sve djevojke u timu sanjamo da možemo da se umiješamo u borbu za medalju, a da li ćemo uspjeti u tome ostaje da se vidi. Ono što mogu da obećam je da ćemo se kao i uvijek do sada boriti do posljednjeg atoma snage. Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo seniorki smo uspješno prebrodile, ali je rano i zaista ima vremena da pričamo o smotri najboljih selekcija Starog kontinenta. Daleko je decembar”, poručila je Tanja Brnović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Navijac
Gost
Navijac

Narednih 15 godina imamo pivota,obozavam da gledam kad igra,buduca LOKE!!!

Send this to a friend