Rukomet Iskusni igrač stigao na Cetinje

Danac pojačao Lovćen

Šampion Crne Gore u rukometu Lovćen prije dva dana je upalio motore za narednu sezonu u kojoj je obaveza “dupla kruna”, a raniji start priprema je uslovljen igranjem u prvoj rundi kvalifikacija za Kup EHF 7. i 8. septembra protiv Vojvodine u Novom Sadu.

A za te mečeve tim Duška Milić bi mogao da bude jači za 31-godišnjeg Danca Brajana Ankersena.

Lijevo krilo i srednji bek je stigao na Cetinje, a narednih dana će biti na probi u crvenom taboru, javlja FOS. Ankersen je prethodne polusezone igrao za njemačkog niželigaša Kondrigen, nastupao je još za HOJ, dok je veći dio karijere proveo u danskom drugoligašu Kejeu u kome je do skoro radio i kao trener mlađih kategorija. Potencijalno pojačanje Lovćena je u sezoni 2016/17. imenovan za najboljeg igrača Druge lige Danske.

Za Cetinjane u odnosu na prošlu sezonu neće igrati Luka Vujović (prešao u skopski Metalurg), Nikola Mitrović, Miloš Krivokapić i Draško Kaluđerović, dok su nova imena Aleksa Perišić, kadetski reprezentativci Luka Vukićević i Darko Pejović (prekomandovani u prvi tim), a pojačanjem se može smatrati i Miodrag Stanojević, povratnik na parket poslije jednogodišnje pauze zbog teške povrede.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
miha
Gost
miha

Bravo, ponos ste Crne Gore i reprezentacije, sramno je da ovaj klub nema jakog sponzora, ministre ukljuci se…. toliko talenata proizvode svake god osvajuju titule i zasluzuju jakog sponzora, sa 400 hiljada eura mogli bi igrat Seha Ligu, dvoranu imaju jao da je nemaju, i to zasluzuju, klub od 20 igraca orvog tima 18 Cetinjana, svaka cast momci i velika… Više »

Send this to a friend