Rukomet

Rostov i sudije srušili Budućnost

Rukometašice Budućnosti poražene su u Rusiji od Rostova 24:22 u drugom kolu Glavne runde Lige šampiona.

Podgoričanke su imale šansu da dođu do boljeg rezultata i osvoje možda i ključne bodove u borbi za što bolji plasman pred četvrtfinale elitnog takmičenja.

Prvi dio meča bio je izjednačen do finiša, kada je Rostov stigao do dva gola prednosti 13:11, da bi na početku drugog dijela Ruskinje povećale prednost na četiri gola.

Budućnost je uspjela da izjednači na 17:17, ali je kod tog rezultata propustila dva napada za potpun preokret i nakon toga je uslijedio novi pad “plavih”.

Pored izuzetno jakog rivala, Podgoričanke su bile i u nemilosti sudija, koje su čak 12 puta isključile izabranice Dragana Adžića.

Već poslije 26 minuta zbog tri isključena crveni karton dobila je Tanja Brnović, pa je Budućnost u nastavku igrala bez standardne crnogorske reprezentativke.

Milena Raičević je sa sedam golova bila najefikasnija u našem timu, dok je četiri pogotka dala Itana Grbić.

U domaćem timu osam pogodaka odlične Ane Sen.

Budućnost će u sljedećem kolu, za osam dana dočekati Brest.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tomos
Gost
Tomos

Da da, sudije i parket…

Marv
Gost
Marv

Tipicno kod Crnogoraca, krivi sudije i trava …

SerdarJanko
Gost
SerdarJanko

Drugi put u dva dana omrazeni Rusi terorisu drzavne projekte,juce drzavni projekat 1, danas drzavni projekat 2! Teska vremena prijatelji moj!

Rade007
Gost
Rade007

Ma kakve sudije,one su krive za poraz. Jednostavno nema kvaliteta u timu,sve što je valjalo je otišlo.

CRNI
Gost
CRNI

Milena katastrofa

Fan plavih
Gost
Fan plavih

Žao mi je što nijesam stigao da gledam utakmicu, ali ako smo 12 puta bili isključeni (mnogo jada) pa mi smo igrali skoro cijelo poluvrijeme bez jednig igrača…što znači protiv takve ekipe kao što je Rostov, još u goste i još protiv sudija…bravo plave

Beko
Gost
Beko

Pokusavam da sjetim da li je ikad Buducnost porazena a da novinari i navijaci nijesu odmah optuzili sudije za kradju…

Mon10egro
Gost
Mon10egro

Pod hitno dovesti nekog umjesto
Katarine.. ona ne moze loptu dobacit kako treba. Treba da se oprosti od rukometa i da se posveti familiji. Svaka cast za sve dosad,ali vise ne ide.

navijac
Gost
navijac

Osim sudija, bez obzira sta prica Sofranac , svojim greskama Knezevicka je doprinijela porazu. Svaka njena greska nas je kostala primljenog gola, samo se sjetite kraja prvog poluvremena. Koja je muka da je ne odmori trener, kao Katarinu, koja je potpuno van forme, preko koje ne ide bilo koja akcija. Pogledajte joj statistiku, bez golova iz sedmerca. Ne znam zasto… Više »

Hydra
Gost
Hydra

Sudije potplacene ocigledno,iskljucenje za svako guranje,sprdnja,ali mora se reci golmani su bili nula,ne moze se pobijediti ekipa takvog sastava bez ijedne odbrane.

Sasa
Gost
Sasa

Kakva brutalna kradja

Send this to a friend