Rukomet

Simić: Nadam se povratku na stare staze

foto: EPA-EFE/Johan Nilsson

Nakon (ne)prespavane noći, golman rukometne reprezentacije Crne Gore Nebojša Simić oglasio se na društvenim mrežama i kratko prokomentrisao eliminaciju “lavova” od Italije u baražu za Svjetsko prvenstvo.

“Nismo zaslužili da idemo na Svjetsko prvenstvo i nećemo ići. Možda nismo ni zaslužili da publika navija 60 minuta i pjeva sa nama pjesme nakon poraza, ali smo to doživjeli”, prvi je dio Simićeve objave.

“Nadam se da ćemo, nošeni tom energijom i poštovanjem našeg naroda, da se vratimo na stare staze i izborimo učešće na sljedećem prvenstvu. Reprezentacija je uvijek bila i uvijek će biti velika čast za svakog pravog sportistu”, zaključio je čuvar mreže nacionalnog tima.

Nada za odlazak na planetarnu smotru je i dalje živa, pošto je Crna Gora u krugu selekcija koje se nadaju specijalnoj pozivnici.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
mariusMiśur
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marius
Gost
marius

Od svih nasih reprezentacija , zenska rukometna reprezentacija i muska rukometna reprezentacija uvijek su me nekako najvise odusevljavale pristupom utakmicama, uvijek hrabro srcem “ginuli” na terenu, vazda patriote. Nikad nisam vidio da tu ima nejedinstva. Ne dozvolite , da i to malo reprezentacija sto imamo upropaste neke politikanske, ili neke druge igre . Budite jedinstveni , kao do sad. Svi… Više »

Miśur
Gost
Miśur

Simicu, mislim da su navijaci pokazali ne samo sinoc da su uz vas svo ovo vrijeme, a vi ako ste momci sjednite u svlacionicu pogledajte se u oci i rijesite nesporazume koje imate, prvi ti ako je problem kapitenska traka neka ti je daju i ako je uvijek nosi igrac koji ima najduzi staz u repr… dr problem sa tobom… Više »

Send this to a friend