Rukomet

Sparing sa Mađaricama sjajna provjera pred prvenstvo Evrope

Katarina Bulatović je u najavi prve, od dvije prijateljske utakmice u Đeru sa Mađarskom kazala da će “lavice” probati neke nove stvari, na kojima su radile u kratkom periodu priprema u Podgorid.

“Probaćemo da provježbamo neke stvari za koje nijesmo imali mnogo vremena, a prijateljske utakmice su pravo mjesto za to. Super su nam došle, jer ne znam hoćemo li do šampionata Evrope igrati još neke kontrolne mečeve. Današnji protivnik je po mjeri, znamo koliko Mađarska ulaže u rukomet, žele mnogo stvari da urade do početka i na šampionatu u Francuskoj. Zbog toga sam sigurna da nas čekaju dvije dobre utakmice, za koje imamo mnogo motiva, Važne su nam, kao što nam je važno Evropsko prvenstvo, na koje gledamo kao na jedan od puteva ka Olimpijskim igrama”, rekla je Kaća Bulatović.

Johanson je sa 17 igračica stigao u Đer. Šansu će sve dobiti.

“Umor je za sada jedini, manji problem u timu. Osjeća se umor, ali je vrijeme da polako izlazi iz nas. Imali smo paklenu nedjelju, sa Krimom sparingovali, igrali, a sada je ovo nešto drugo, neka mala promjena”, dodala je Katarina Bulatović.

Crna Gora i Mađarska igraće danas i sjutra od 18 sati.

Send this to a friend