Rukomet

Srpska rukometašica novo pojačanje Budućnosti

Ženski rukometni klub Budućnost dobio je četvrto pojačanje za narednu sezonu – lijevi bek Sanja Vujović, poznatija po djevojačkom prezimenu Damnjanović, potpisala je jednogodišnji ugovor sa našim klubom.

Igračica rođena 25. maja 1987. godine u Beogradu u karijeri je nosila dresove beogradske Laste, Naise iz Niša, slovenačkog Krima, Zaječara, hrvatske Podravke, danskog Viborga, makedonskog Vardara i mađarskog Šiofoka čija je trenutno članica.

Titulu nacionalnog prvaka osvajala je u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Danskoj i Makedoniji, trofej Kupa pobjednika kupova sa Viborgom 2014. godine, a sa velikim uspjehom nosila je i dres reprezentacije Srbije sa kojom je osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu 2013. i četvrto mjesto na šampionatu Evrope godinu ranije.

Na pomenutim prvenstvima Evrope i svijeta bila je u idealnim timovima šampionata.

Vujović je četvrto pojačanje dvostrukog šampiona Evrope nakon povratka Majde Mehmedović i Jovanke Radičević u naš klub, te angažovanja slovenačke reprezentativke Barbare Lazović Varlec.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
UDBA
Gost
UDBA

Znaci da sam bio u pravu. Pocela kupovina. A nasu djecu ceraju od Turskre, preko Rumunije, Madjarske, Njemacke do Francuske i Spanije. Prosto: kod ovih se moze ugraditi, a kod nasih to nije moguce…

Qantas
Gost
Qantas

I ovde histerija zbog Srba?? Ajde u kosarci je jasno. Tandrljamo vas kako stignemo. Ali ovde? I posle negodujete zbog uvreda?! Samo ako dodje do 5 utakmice kod nas u Pioniru, sve ono sto je bilo do sada ce biti nista u odnosu sta cete tek doziveti. A jos cemo da vas pobedimo i na terenu…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Qanttas, vi ste inače poznati po junaštvu. Pod Turcima 500 godina sagnute glave, u prvom ratu zamutili pa pobjegli, u drugom nijeste ni učestvovali, sa Kosova vas išćerali, iz Sloveni vas najurili šumari, iz Hrvatske se nije zna ko je brži… Neka junače.

Novljanin
Gost
Novljanin

Nemas ti pojma .

DANGRAD
Gost
DANGRAD

Bitno je da Podgorica nije bila pod Turcima buahahaahahaha

Konik
Gost
Konik

Pa, dođi Qantas…dođi ponekad na Crnogorsko more…dođi…

Qantas
Gost
Qantas

Dodji ti u Beograd kod mene, ako pobedite obe, veceras i prekosutra , vodim te onda na petu u Pionir. Prosvercovacu te kao navijaca Zvezde. Ali moraces da se radujes svakom nasem kosu ali i pobedi i tituli. Čisto da osetis duh pobednika…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ne sprdajte se sa klubom. Bolje da igra neka naša od 17-18 godina jer tu već imamo Đinu pa kako bude, no ova pred penziju.

Hm, hm...
Gost
Hm, hm...

Je li ovo pojačanje za veteranke?

Send this to a friend