Rukomet

Vujović: Degradiran sam i kao čovjek i kao trener

Veselin Vujović

Veselin Vujović odlučio je da se povuče sa kormila niškog Železničara.

Legendarni Cetinjanin saopštio je upravi i igračima da podnosi ostavku nakon poraza od Vojvodine u Novom Sadu rezultatom 23:22.

“Hronična besparica devet mjeseci, dugovanja igračima, dugovanja treneru. Nisam dobio svoj novac, a pozajmljivao sam klubu, pozajmljivao sam igračima. Nisam htio da otvaram tu temu, odgovorni ljudi iz kluba ako hoće pričaće, ali mi skoro da ne postojimo kao klub. Kao da smo grupa građana”, rekao je Vujović i dodao:

“Degradiran sam, kao čovjek, kao trener, kao stručnjak. Ugrozio sam zdravlje, ugrozio sam mir koji imam sa svojom porodicom i mislim da je najbolje da podnesem ostavku”.

Vujović je stigao u Železničar u ljeto 2018. godine.

Podsjetimo, iskusni stručnjak je i dalje selektor rukometne reprezentacije Slovenije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Scepan
Gost
Scepan

Kao covjek si davno degradiran. Jos samo kao Veselin Vukovic (otac mu je iz Pive) stavi sajkacu. Postujem svako nacionalno obiljezje pa I sajkacu.

dragan
Gost
dragan

srbijanski rukomet je u katastrofalnom stanju,kako klupski tako i reprezentacija.to si trebao da znaš vujoviću,prije nego što si preuzeo željezničar.sam si tražio to što si dobio .inače po evropskim klubovima igra puno igrača iz srbije,koji u normalnim sredinama ostvaruju uspjehe.u sredini kakva je današnja srbija to je nemoguća misija.ja tebe doživljavam kao crnogorca bez obzira kako se ti osjećaš ili… Više »

Very
Gost
Very

Stručnjaci,ulozi te makar dvije godine u RK Lovćen toliko para koliko u Budućnost evo petnaest i gledati ćete naše momke u vrhu evro rukometa,ovako trpeze džepove igračica na sa strane i budu više godina od 4 do 8 mjesta,to su bačene pare,nažalost!!!

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

To što predlažeš je u redu a to što si nepismen nije.

Crnogorka🌻
Gost
Crnogorka🌻

KRALJ !!! Tačka.

Janko
Gost
Janko

Dodji da vodis ZRK BUDUCNOST. TAKAV NAM STRUCNJAK TREBA!!! NOVINE,ENTUZIJAZAM,BORBA..

Pravi građanin
Gost
Pravi građanin

Jakša, bolji je Adžić i stručniji od njega mnogo.

Gagi
Gost
Gagi

Srpski mediji pisu da je Vujovic Sabcanin,a Sabac je u Srbiji,dakle ovaj naslov “Legendari Cetinjanin”ne “pije vodu”,ustvari tako se “osjeca”Vujovic da je Sabcanin,odakle mu je i zena.

Boca Senior
Gost
Boca Senior

Kaže se Šapčanin

Send this to a friend