Tenis

Federer i Nadal su dominirali jer je Đoković imao probleme

foto: wimbledon.org

Bivši američki teniser Tod Martin smatra da su Rafael Nadal i Rodžer Federer bili dominantni u posljednje dvije godine zbog problema sa povredom Novaka Đokovića.

Srpski teniser uspio je da se vrati na nekadašnji nivo i prije 10 dana osvoji titulu na Vimbldonu.

“Lijepo je vidjeti da se Novak vratio. Smatram da je njegova dominacija, u trenutku kada je zdrav, bila spektakularna. Mislim da je on najtalentovaniji igrač na svijetu. Rodžer i Rafa takođe su imali nekoliko nevjerovatnih godina. Međutim, to se dogodilo u trenutku kada je Novak bio spriječen da igra na svom nivou. Prije toga je uspio da osvoji sva četiri Gren slem turnira u nizu, tako da..”, poručio je Martin.

Đoković je u Londonu osvojio 13 Gren slem titulu i ima četiri manje od Nadala, a sedam u odnosu na Federera.

B.J.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
xyz
Gost
xyz

A Djokovic dominira kada Federer i Nadal nemaju problema

Animus
Gost
Animus

Sto onda reci za Federerovu dominaciju, koja je trajala dobrih 5 god…ne mlatite, tenis je naporan sport, puno je vrhunskih igraca u konkurenciji. U jednom trenu si na vrhu, ali za tren se nadjes daleko ispod…tesko je biti konstantan.

jaaoooo ming
Gost
jaaoooo ming

“Rodžer i Rafa takođe su imali nekoliko nevjerovatnih godina. Međutim, to se dogodilo u trenutku kada je Novak bio spriječen da igra na svom nivou” – sto rece coek? Pa Nole je na tom nivou poceo da igra kad su rafa i fedex vec imali po 10 najvecih turnira… a mozda je mislio na ovu zadnju godinu! Kako god, na… Više »

Pjer
Gost
Pjer

Tacno tako kad je na nivou niko ga ne moze dobiti i ubjedljivo najljepsi tenis igra.

TG-PG
Gost
TG-PG

hahahaha…ubjedljivo najljepši tenis, hahaha… pa moram da te pitam jesi li nekada gledao Federera ili Nadala kad igraju? Ovakvu glupost nijesam čuo ni od Novakovih najvećih fanova.

Balkan
Gost
Balkan

Djokovic is back!

Send this to a friend