Tenis Ruski teniser u svađi sa sudijom

Medvedev izgubio živce: US open je šala, mislim da sam nekog ubio!

Danil Medvedev se posvađao sa sudijom tokom polufinalnog meča US opena protiv Dominika Tima.

Rus je tražio “čelendž”, kako bi provjerio jednu odluku arbitara, ali je odbijen sa obrazloženjem da ga je kasno tražio.

Medvedev je potom izgubio živce i prešao na drugu stranu terena, kako bi pokazao gdje je pala loptica.

Uslijedila je opomena od sudije jer nije dozvoljeno prelaženje na drugu stranu terena, da bi se potom Medvedev obratio supervizoru.

“Da li je US open šala? Vidjeli smo svi već šta se dešavalo ovdje! US open je šala, zar ne?Sudija mi je dao opomenu. Šta sam uradio da bih to dobio?” pitao je Medvedev, koji je nakon odgovora da je prešao mrežu nastavio sa pričom:

“Mislim da sam ubio nekoga! Izvinite, bio sam tako zao što sam prešao mrežu, moje izvinjenje. Moje iskreno izvinjenje US openu jer sam prešao mrežu.O, moj Bože… Izvinjavam se i Vama i sudiji. Da li je sada u redu?”, ironičan je bio iznervirani Medvedev.

Ovogodišnji US open pamtiće se i po diskvalifikaciji Novaka Đokovića, nakon što je srpski teniser nenamjern lopticom pogodio linijskog sudiju na meču sa Pablom Karenjom Bustom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Brazzers
Gost
Brazzers

I jeste sprdnja cista! Sto se tice Noleta, nikad vise ne bi krocio na US!

Sudija
Gost
Sudija

Pravila se moraju poštovati. Kod pravog sudije svi imaju isti tretman bez obzira na njihove uspjehe. Presuđuje se o događaju a ne o ličnosti. Često neobrazovani sportisti to ne mogu da shvate.

Reljoza PG
Gost
Reljoza PG

Medo Doktore tenisa..neka si im reka.

Send this to a friend