Tenis

Mekinro o Đokoviću: Sve ovo je s…e

Novak Đoković

Džon Mekinro je jedan od onih koji bi volio da vidi Novaka Đokovića na US openu koji počinje 29. avgusta.

Protiv srpskog tenisera su zakoni SAD (u zemlju ne mogu da uđu stranci koji nisu vakcinisani protiv koronavirusa), ali možda se i to promijeni narednih dana.

“Prije svega, mislim da je sve to sra..e. Mislim da bi trebalo da mu bude dozvoljeno da igra. To je moje lično mišljenje, a ja sam vakcinisan, primio sam i buster dozu. Te stvari zavise od osobe do osobe”, rekao je Mekinro i nastavio:

“On se drži svojih stavova i apsolutno ima pravo da sam donosi ovakve odluke. Veoma pažljivo bira sve što unosi u svoje tijelo, tako da je frustrirajuće da u ovom trenutku – tokom kojeg svi sjedimo zajedno, zabavljamo se, njemu nije dozvoljen ulazak u zemlju jer nije vakcinisan. To stvarno nema smisla, ali to su pravila koja su trenutno na snazi vlade. Nisam saglasan sa njima”, jasan je Mekinro.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravnik
Gost
Pravnik

Neka mu urade PCR test na aerodromu pred sam ulazak u zemlju, neka mu urade test na corona virus i pred mečeve ako treba i neka ga, ako bude negativan, puste da igra. Za sve ima načina, samo ako se hoće. Sve ostalo nema nikakve veze sa sportom i stidite se zbog toga.

Davor
Gost
Davor

Mekinro, ne granicite se sa srbijom, pa ne znas sto pricas….

Onaj drugi
Gost
Onaj drugi

Ova izjava Rory McIlroy-ja je dobro plaćena, budite sigurni

Miso
Gost
Miso

Ne avetaj ako nece vakcinu onda mora da se ponasa po pravilima drzava za nevakcinisane. Veliki obrazovani prebacivac lopticom zna vise od zvanicne medicine pa neka kusa posledice.

Send this to a friend