Vaterpolo

“Ajkule” remizirale sa Španijom

foto: www.wpolo.me

Vaterpolisti Crne Gore i Španije su na otvaranju “Samarcidis kupa” u Atini odigrali neriješeno 5:5 (1:2, 2:2, 1:1, 1:0).

Turnir u Grčkoj je odlična provjera pred Svjetsko prvenstvo u Budimpešti, a naredni meč “ajkule” će igrati u subotu od 10 sati po našem vremenu sa selekcijom Mađarske.

Mišić je pogodio za vođstvo Crne Gore, ali je “furija” preokrenula do kraja četvrtine preko Munariza i Barosa. U drugih osam minuta vidjeli smo četiri gola.

Radović je izjednačio, uslijedila su dva gola Španaca, strijelci su bili Tahulj i Baroso, a do kraja poluvremena pogodio je i Đurđić. Ukropina je treću dionicu otvorio golom, a novo vođstvo Španiji donio je Bustos. Jedini gol u posljednjoj četvrtini postigao je Radović za konačnih 5:5.

Crna Gora – Španija 5:5

Crna Gora: Lazović, Draško Brguljan, Banićević, Popadić, Vidović, Đurđić 1, Drašković, Ukropina 1, Radović 2, Mišić 1, Čučković, Murišić, Šćepanović.

Španija: Lopez, Munariz 1, Granados, Del Toro, Bustos 1, Kavanos, Baroso 2, Espanjol, Tahulj 1, Larumbe, Maljarak, Gutijerez, Motos.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
biba struja
Gost
biba struja

r.srpska i neželi da nastupa samostalno, ona srcem igra za srbiju, u čijim redovima igra nekoliko svjetski vrhunskih igrača….odbojkašice mihajlovička i tijana jedna od 2 najbolja na svijet itd. nijesu su ti to lakovjerne preletačke montenegrinske duše

brko mali
Gost
brko mali

za r.srpska gledaj I placi posto nikad neces docekat da ti r.spska bilo dje zaigra

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Remizirali ste, ali kukavički.
Uz veliku podršku sudija i uz nepoštenu igru samo vama svojstvenu.
Španci su bili daleko bolji i zaslužili su ubjedljivu pobjedu.

Beli
Gost
Beli

Stvarno neznam ko ovom kompleksašu više dozvoljava da išta komentariše jer njegova bolest da mrzi sve crnogorsko je neizlečiva.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ Beli

Komentarišem pravo stanje stvari, gdje ti mržnju u meni vidiš ?
Mi vas ne mrzimo ali vas ni ne volimo, ne želimo vam ništa loše ali vam ne želimo ništa ni dobro.
Potpuno smo ravnodušni prema vama, u blagostanju živjeli ili se u jezerima krvi potopili.

Beli
Gost
Beli

Budala

Lola
Gost
Lola

Bravo za Ajkule,samo naprijed,da ste zdravo svi

Send this to a friend