Vaterpolo

“Ajkule” sparinguju sa Špancima u Madridu

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, nakon nastupa na međunarodnom turniru u Grčkoj, te kratkog predaha u Crnoj Gori, od danas u Madridu nastavlja pripreme za Svjetsko prvenstvo u Budimpešti, saopšteno je iz Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Naši reprezentativci će u sljedeća četiri dana sparingovati sa selekcijom Španije.

‘’Ajkule’’ će u glavnom gradu Španije boraviti do 3. jula kada je zakazan povratak za Crnu Goru gdje će do odlaska na šampionat odraditi završni dio priprema.

Selektor Vladimir Gojković za pripreme u Španiji odabrao je 19 igrača: Dejan Lazović, Draško Brguljan, Darko Brguljan, Aleksandar Radović, Bojan Banićević, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Dragan Drašković, Aleksa Ukropina, Đuro Radović, Aleksandar Mišić, Uroš Čučković, Nikola Murišić, Miloš Šćepanović, Slaven Kandić, Dimitrije Kriještorac i Marko Petković.

Pored selektora Gojkovića, sa ekipom su pomioćnici Zoran Ivanovski, Nenad Vukanić, Mladen Klikovac i Ivica Sjekloća, kao i fizioterapeut Dejan Mihajlović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
insajder
Gost
insajder

napisite gdje su smjesteni i kakva je hrana. nakon toga, pisite o ocekivanjima, kao i na sta trose 420 000 eura od ministarstva. na igrace i obezbjedjivanje minimalnih uslova za rad sigurno ne!!!

Send this to a friend