Vaterpolo

Dijete Primorca pojačalo Jadran

Dimitrije Kriještorac potpisao je dvogodišnji ugovor sa šampionom, Jadranom Carine.

Kriještorac je stavio paraf na dvije godine uz mogućnost produženja saradnje na još godinu. Ovaj vaterpolista rođen 1996. ponikao je u Primorcu, a bio je član reprezentacije koja je osvojila juniorsko prvenstvo Evrope.

„Jako sam srećan i zadovoljan dolaskom u Jadran Carine, ovo smatram iskorakom u svojoj karijeri. Ubjeđen sam da ću u narednom periodu jako napredovati te dati veliki doprinos ekipi u ostvarenju svih zacrtanih ciljeva. Poznato je da se kod trenera Vladimira Gojkovića jako puno radi te sam spreman da dam sve od sebe“ – Dimitrije Kriještorac.

Ekipu Jadrana Carine već za 20 tak dana očekuje prva provjera na kvalifikacionom turniru Lige Šampiona koji se odigrava u Strasburu (Francuska) u periodu 15-17 spetembar.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikša ćopavi
Gost
Nikša ćopavi

Oće li demagog Gojković poslije da priča o konkurenciji ,kao njegov mentor Porobić…

B1986
Gost
B1986

Nastavak onog sto je Pero radio, kradja igraca kojima je jedini put do repke dolazak u Jadran.
A skrecemo paznju sa selektorove ostavke? Peto mjestu uspjeh za Vlada a Ranko podnio ostavku nakon petog mjesta, a prije toga 5 polufinala na velikim takmicenjima.

Smrad
Gost
Smrad

Iskorak u krijeri ?????

marko114
Gost
marko114

SRAMOTA! Jadran Carine, drzavni projekat!!! Odavno se to zna. Ugasite sve klubove po Crnoj Gori, dajte Gojkovicu da stvara ekipu za medalje. Neka stvori vjestacku ekipu bez domace lige. Neka povuce sve talente u Jadran. Neka vaterpolo postane isto sto i zenski rukomet. Dovedite strance da pojacaju Jadran. Onda cemo da se dicimo medaljama. To ce biti uspjeh Gojkovica koji… Više »

gost
Gost
gost

“…Jadranom iz Carine…” Hahahaha

Send this to a friend