Vaterpolo

Hemija postoji, ajkule vjeruju u medalju

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u Podgorici odrađuje posljednje pripreme za Evropsko prvenstvo koje je na programu od 15. do 29. jula u Barseloni.

Prvi trening “ajkule” su odradile jutros na otvorenom olimpijskom bazenu SC “Morača”. Aleksandar Ivović sa nestrpljenjem očekuje start šampionata.

“Već smo odradili veliki dio posla. Ekipa je na fizičkom planu dosta radila. Po meni, djelujemo dobro, neki je spoj mladosti i iskustva. Možda se i očekivalo da poslije deset godina bude veća smjena generacije, ali mi na žalost u Crnoj Gori nemamo toliku bazu igrača kao neke zemlje koje su većih gabarita od nas. Ovi momci koji su tu za sada su pokazali odličnu igru. Svako od nas misli da možemo doći do polufinala, pritom imamo razloga da vjerujemo u medalju”, rekao je Ivović za sajt Vaterpolo saveza.

O favoritima?

“Izdvajaju se po kvalitetu Srbija i Hrvatska, Italija je stepenik ispod njih, ostale reprezentacije su po kvalitetu približne. Imamo dobru hemiju u ekipi, i uz malo sreće mogli bi da napravimo dobar rezultat. Dvije medalje koje smo osvojili u prethodnih mjeces dana su dobra stvar zbog mlađih igrača da bi već na početku svojih karijera počeli da grade taj pobjednički duh”, podvukao je kapiten.

Reprezentacija će posljednji trening pred put za Barselonu odraditi u srijedu ujutro.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bajaj
Gost
Bajaj

Kako ce radovic nekoga da izuje iz papuca

Gramat
Gost
Gramat

Korisna informacija. Nisam znao da ajkule igraju vaterpolo, još manje da očekuju medalju. Da nisu u pitanju ,,ajkule”?

Send this to a friend