Vaterpolo Prvi dio priprema trajaće do 29. maja

Juniori počeli sa radom, na prvom treningu 32 igrača

Nakon seniora, danas je sa radom počeo i prošireni sastav juniorske vaterpolo reprezentacije. Prvom treningu na bazenu Instituta “Simo Milošević” u Igalu prisustvovala su 32 igrača, sa kojima su radili treneri Petar Radanović i Vido Lompar.

Primorac: Aljoša Mačić, Miroslav Perković, Vuk Drašković, Alen Isljamović, Marko Milić, Đorđije Stanojević, David Vukotić, Dragoljub Ćetković, Josip Rajhel.

Jadran Carine: Nikola Brkić, Martin Gardašević, Luka Murišić, Darko Đurović, Danilo Radović, Uroš Vučurović, Jovan Vujović, Vasilije Radović, Damjan Vujičić, Matija Sladović, David Stevović, Ilija Radović.

Budva: Savo Ćetković, Nenad Dragović, Andrija Korać, Nikola Ivanović, Vladan Vukićević.

Cattaro: Marko Mršić, Petar Vujošević, Igor Uskoković, Dragan Marković, Mlađan Gopčević.

Savona: Nebojša Vušković

“Ideja je bila da okupimo što više igrača iz mlađih selekcija, kako bi im omogućili neki kontinuirani trening. Da ih polako uvedemo u tu neku početnu fizičku pripremu, s obzirom na to da nijesu trenirali dva mjeseca. Igrači iz Kotora još uvijek nemaju uslove da treniraju. Nadam se da ćemo u narednih sedam dana uspjeti da ih pripremimo za ono što ih čeka tokom ljeta. Nadam se da ćemo uspjeti i njima da pomognemo i crnogorskom vaterpolu za ono što predstoji”, istakao je trener Petar Radanović.

Prvi dio priprema trajaće do 29. maja.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KOTOR
Gost
KOTOR

Fala Bogu,vraćaju se djeca treninzima!
Podrska!

Send this to a friend