Vaterpolo Svjetsko prvenstvo

Matković: Srbija ima nekoliko odličnih pojedinaca, ali mislim da ne može da parira našem ritmu

MTB photo

Poslije pobjede nad Amerikancima nakon penal drame, “ajkule” će sjutra imati meč loptu za plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva i vizu za Olimpijske igre u Parizu.

Plasman na najvažnije sportsko takmičenje postavljen je kao cilj prije odlaska u Dohu, ali sigurno da u duelu sa Srbijom neće biti lako doći do pobjede.

“Oni imaju nekoliko izuzetno dobrih pojedinaca. Nama je cilj njih da zaustavimo, ali takođe smatramo da reprezentacija Srbije ne bi mogla da parira našem ritmu, ako bude sve kako treba. Idemo korak, po korak”, rekao je naš reprezentativac Dušan Matković.

Ekipi mnogo znači jučerašnji trijumf protiv SAD-a.

“Utakmica nam je izuzetno značila da otvorimo turnir sa pobjedom, da se pokušamo plasirati što visočije u grupi. Nijesmo dobili puna tri boda, ali pobjeda se broji. Dala nam je utakmica samopouzdanje koje će nam trebati u mečevima koji predstoje”, istakao je Matković.

Crna Gora će sa Srbijom igrati sjutra od 15.30.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
PomoracMilanMojaš
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pomorac
Gost
Pomorac

Sve si pogodio medeni!

Milan
Gost
Milan

Čuste li hvalisanje naših vaterpolista juče…
A danas buć,buć. Ovo treba mijenjati iz temelja. Prvo najurit Gojkovića a onda pročešljati ekipu ,nijesam siguran da zaista žele pobjedu kad je srbija u pitanju.

Mojaš
Gost
Mojaš

Uz sav respekt,jači smo od Srbije.A Srbija teško da će više ikada imati šansu da osvaja zlata i medalje.Nadam se da naši momci idu uzlaznom linijom na SP ali i na OI 2024!

Send this to a friend