Vaterpolo

Medalja cilj ajkulica u Mađarskoj

foto: wpolo.me

Crnogorska reprezentacija želi medalju na Svjetskom prvenstvu za igrače do 18 godina u Mađarskoj.

Naša selekcija maksimalnim učinkom završila je grupnu fazu, pa sada čeka rivala za četvrtfinale.

Biće to pobjednik meča Sjednjene države – Mađarska.

“Očekujem Mađarsku u četvrtfinalu. Bolja su selekcija, igraju pred svojim navijačima. Što se nas tiče, mi smo primarni cilj ostvarili. Obezbijedili smo mjesto među osam najboljih i mjesto na narednom šampionatu planete. Sada slijedi meč koji je od ogromnog značaja. Pobjeda vodi tamo gde želimo i zbog čega smo došli na Svjetsko prvenstvo, u borbu za medalju”, rekao je selektor Petar Radanović za Sportklub i nastavio:

“Sve selekcije koje se nađu među osam mogu da se nadaju osvajanju medalja. Konkurencija je paklena i nijanse će odlučivati o tome ko će izboriti plasman u polufinale. Jako dobro poznajemo Mađarsku i mislim da možemo da se izborimo sa rivalom i sa pritiskom sa tribina. Sve bi bilo lakše da je u sastavu tima jedan od najtalentovanijih centara planete Miroslav Perković, ali verujem u tim koji vodim. Imamo pozitvnu hemiju i energiju. U meču koji sledi najvažnije je da dobro otvorimo utakmicu, da odigramo dobro u odbrani. Ponavljam još jednom, cilj je bio i ostao isti. Želimo medalju na Svjetskom prvenstvu”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovica
Gost
Jovica

Da da

Jovica
Gost
Jovica

Kvalitet igrača I trenera potpuno isti imaju istu budućnost izuzev perkovića i vuškovića kojega su isti treneri skrenuli sa pravog puta Ako nebude drastičnih promjena u savezu i poštovanja prema pravim talentima a ne uništavanja radi svoje I ďece od kumova i prijatelja kvalitet će i dalje odlazit u druge reprezentavije a vi ćete dovoditi škart prema svojim ljudskim osobinama… Više »

Send this to a friend