Vaterpolo Jadran gost Crvenoj zvezde

Mi se pitamo

Stali su na korak od iznenađenja u bazenu protiv Olimpijakosa, a ovog puta žele da sruše “crveno-bijele”. Vaterpolisti Jadran Carina večeras (19h) u sedmoj rundi Regionalne lige gostuju Crvenoj zvezdi.

Iako je od meča u Grčkoj prošlo svega tri dana, izabranici Petra Radanovića fokusirani su samo na meč sa ekipom koja ima učinak od tri pobjede, jedan remi i dva poraza.

“Dali smo maksimum i šteta što nijesmo uzeli prve bodove u Ligi šampiona. Međutim, okrećemo se meču sa Zvezdom. Riječ je o ekipi mladih igrača koji su željni dokazivanja”, jasno je istakao 20-godišnji Đuro Radović.

Bez obzira što su Beograđani dobro ušli u novu sezonu, favorit se zna.

“Samo se mi pitamo. Treba da budemo maksimalno motivisani i svi kao jedan. Pobjeda neće doći u pitanje”, poentirao je Radović.

Nakon šest kola Novljani imaju učinak od dvije pobjede i dva poraza.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zabrinut
Gost
Zabrinut

Moze li ko spasit ovu djeca u sportski od ovih trenera koji nikad nisu igrali vaterpolo samo su igrom prilika tu. Ako opstina placa radna mjesta u plivacko vaterpolo klubi na gradskom bazenu podgorica onda treba da plati nekog ko zna da radi a ne nekog ko je podoban vojkanu markovicu i druzini. A ako se jos uzme u obzir… Više »

Send this to a friend