Vaterpolo Jadran protiv imenjaka iz Splita želi novu pobjedu u Ligi šampiona

Stara mušterija za nastavak sna o Đenovi

Možda se na startu sezone, iako je bilo i dobre igre, činilo da je fajnal-ejt Lige šampiona daleko, kako je vrijeme odmicalo zov Đenove (domaćin završnog turnira) postajao je sve jači.

Vaterpolisti Jadran Carina večeras (19.00h) napadaju imenjaka iz Splita u 9. kolu najjačeg klupskog takmičenja u slučaju pobjede i uz pomoć Juga koji gostuje kod Solnoka, momci sa Škvera već sada bi mogli da uskoče među četiri tima koji će na kraju putovati u Liguriju.

“Čeka nas veoma bitan meč iz više razloga, ali prije svega, jer bi nam omogućio da nastavimo borbu za plasman na završni turnir”, jasan je trener Novljana Petar Radanović.

Njegov tim ponovo će biti oslabljen…

“Opet imamo problema sa povredama Đuro Radović neće moći da igra, a imamo i nekoliko rovitih igrača. Zbog toga nam j e veoma potrebna pomoć publike, volio bih da dođu i da nas podrže na putu ka nova tri boda”, dodao je Radanović.

Dva Jadrana tri puta su se srela ove sezone, a u svakom meču slavio je crnogorski prvak dva puta u Regionalnoj ligi i jednom u Ligi šampiona.

“Još ne znamo u kakvom sastavu ćemo nastupiti, ali pobijedili smo ih prije desetak dana, tako da se nadamo da ćemo pred našim navijačima ponovo pružiti dobru partiju i slaviti i ovog puta” poručio je supertalentovani golman Petar Tešanović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Water
Gost
Water

Pobjeda je Jadranova😄😄😄

Send this to a friend