Evropa

Neobično za balkanske prilike: Ovako putuje Kurc

Hrvat koji je sinoć putovao, avionom niskotarifne kompanije Eurowings, na letu Barselona-Beč, bio je svjedok neobične scene za balkanske prilike.

On je taj događaj opisao na svom Facebook profilu.

“I tako sjednem ja sinoć na let iz Barcelone za Beč, putujem niskotarifnom kompaniom (Eurowings), kad ulazi neka poznata faca-vidim klinci se slikaju s njim, odrasli ga pozdravljaju, pitam stjuardesu tko je, kaze austrijski kancelar Sebastian Kurz… Dakle, Austrijski kancelar je uredno čekao sa svim ostalim putnicima niskotarifni let koji je kasnio sva sata, sjeo u ekonomsku klasu, bez delegacije, osiguranja i ostalih pi****ija bez kojih naši politicari ne mogu niti do WC-a…”, napisao je on.

Još više se začudio daljim razvojem situacije.

“Kad smo sletjeli u Beč mislio sam si da će ga barem tamo dočekati osiguranje. Međutim čovjek izađe kao svi ostali putnici, sam pokupi svoju prtljagu i napusti aerodrom sam samcat…”, piše on.

Kao zaključak dodaje:

“I onda povuci paralelu s našim političarima koji su si umislili da su Bogovi, svi odreda Sanaderi, Vidoševići, Milanovići, Kolinde, Plenkovići i drugi… da im čovjek **** ***** svima od reda…”.

I tako sjednem ja sinoc na let iz Barcelone za Bec, putujem niskotarifnom kompaniom (Eurowings), kad ulazi neka poznata…

Gepostet von Nikola Grubišić am Samstag, 18. August 2018

Možete li zamisliti da neki crnogorski zvaničnik, političar, ministar putuje sam bez igdje ikoga i to avionom niskotarifne kompanije?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend