Evropa

Neobično za balkanske prilike: Ovako putuje Kurc

Hrvat koji je sinoć putovao, avionom niskotarifne kompanije Eurowings, na letu Barselona-Beč, bio je svjedok neobične scene za balkanske prilike.

On je taj događaj opisao na svom Facebook profilu.

“I tako sjednem ja sinoć na let iz Barcelone za Beč, putujem niskotarifnom kompaniom (Eurowings), kad ulazi neka poznata faca-vidim klinci se slikaju s njim, odrasli ga pozdravljaju, pitam stjuardesu tko je, kaze austrijski kancelar Sebastian Kurz… Dakle, Austrijski kancelar je uredno čekao sa svim ostalim putnicima niskotarifni let koji je kasnio sva sata, sjeo u ekonomsku klasu, bez delegacije, osiguranja i ostalih pi****ija bez kojih naši politicari ne mogu niti do WC-a…”, napisao je on.

Još više se začudio daljim razvojem situacije.

“Kad smo sletjeli u Beč mislio sam si da će ga barem tamo dočekati osiguranje. Međutim čovjek izađe kao svi ostali putnici, sam pokupi svoju prtljagu i napusti aerodrom sam samcat…”, piše on.

Kao zaključak dodaje:

“I onda povuci paralelu s našim političarima koji su si umislili da su Bogovi, svi odreda Sanaderi, Vidoševići, Milanovići, Kolinde, Plenkovići i drugi… da im čovjek **** ***** svima od reda…”.

I tako sjednem ja sinoc na let iz Barcelone za Bec, putujem niskotarifnom kompaniom (Eurowings), kad ulazi neka poznata…

Gepostet von Nikola Grubišić am Samstag, 18. August 2018

Možete li zamisliti da neki crnogorski zvaničnik, političar, ministar putuje sam bez igdje ikoga i to avionom niskotarifne kompanije?

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo
Gost
Ljubo

Slava Kurcu

Pripec
Gost
Pripec

Ovi nasi politicari jesu teski supci ali ovo je cist populizam pa zar se tako ne dobijaju poeni kod obicnog covjeka a ovaj kurc to odlicno radi

Pjer
Gost
Pjer

Kako se dobijaju poeni u Austriji mi ne znamo.Ali na ovaj nacin ne nikako to tije kod njih sasvim normalno niko ga i ne primjecuje.Kod nas kad vide Mila padaju u trans i delirijum mnogi.

Pjer
Gost
Pjer

A dje nasi da putuju bez pratnje.Pola bise izgubilo na te aerodrume.

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Zašto mi nijeste objavili komentar? Ponoviću:
PREPOTENTNI – A SAMIM TIM VJEROVATNO I IMPOTENTNI JER TO DVOJE IDE ZAJEDNO – POLITIČARI SA BALKANA, UČITE OD AUSTRIJSKOG KANCELARA SEBASTIANA KURZA KAKO TREBA DRŽATI DO SEBE, SKROMNOŠĆU I JEDNOSTAVNOŠĆU A NE RAZMETLJIVOŠĆU I BAHATOŠĆU!!!!!!

Todor
Gost
Todor

Nece on dugo

Konik
Gost
Konik

E moj Kurce nisi ti ovim nasim politicarima ni do prezimena oni see pate sve o trosku narodnome

Simo
Gost
Simo

Vodi li Kurc djecicu o drzavno trosku da se slikavaju sa nizerazrednim glumcima turskih serija. Od malogradjana mozes ocekivati da koriste narodnu muku i poreska davanja pretacu u licni uzitak. Ovo je razlika u shvatanju drzavne funkcije civilizovanog Evropljanina i irvaskog cobanina.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A bas je sladak . Bonboncic pravi.

Hanz
Gost
Hanz

Bravo kurce

Robot
Gost
Robot

Darko Pajovic dok je bio predsjednik je putovao tako…

Anonymous
Gost
Anonymous

Svaka čast Kurcu!

...
Gost
...

Crnogorski ministri su sa posebnim potrebama.

Ufff
Gost
Ufff

I ostaviše narodu Kurca

Zar ne
Gost
Zar ne

Kolinda bas voli Kurca, to je vec par puta rekla

Zar ne
Gost
Zar ne

Boli Kurca …..

...😂😂😂
Gost
...😂😂😂

A i ove naše za narod…

Ada Pero
Gost
Ada Pero

Ovi naši vode i pola familije za sobom, a kamoli obezbjedjenje i hrpu savjetnika i prevodilaca.

Send this to a friend