Evropa

Pogledajte vreli ples ukrajinskih graničarki

Snimak razgolićenih pripadnica granične straže Ukrajine koje plešu uz muziku korejskog pjevača Psy-a postao je internet senzacija u ovoj zemlji.

Djevojke van dužnosti, u donjem vešu i djelovima vojničke uniforme organizovale su žurku u baraci u selu Oršanec, srećom podalje od granice. Među njima je najviše talenta pokazala graničarka sa beretkom na glavi koja je tokom tokom svog zavodljivog nastupa koristila i pendrek kao rekvizit.

Video je postao hit nakon što ga je na Fejsbuku podijelio poznati voditelj ukrajinske televizije Ruslan Kocaba uz komentar da bi djevojke trebalo da nastupaju na gej paradama širom zemlje.

Нове обличчя кордону, прикордонниці після урочистостей пішли в запал))

Нове обличчя кордону, прикордонниці після урочистостей пішли в запал))Надіємося, що наші прикордонниці такого не роблять))Це відео з Оршанця, але придивіться, є чутки, що дівчата служили й в Мостах))Вподобай Підслухано в Великих Мостах, щоб знати всі новини Великомостівської ОТГ!

Gepostet von Підслухано в Великих Мостах am Sonntag, 17. Juni 2018

Većina reakcija na društvenim mrežama je bila pozitivna, ali je bilo i onih koji su tvrdili da je zemlja osramoćena i da je održan “Satanin bal”. Inače, Državna granična straža Ukrajine je zasebna bezbjednosna služba koja je tokom rata pod komandom vojske.

3 Komentara na "Pogledajte vreli ples ukrajinskih graničarki"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend