Evropa

Putin radniku fabrike: Dođite da Vas poljubim

Predsjednik Rusije Vladimir Putin je u okviru svoje radne posjete glavnom gradu Baškirije obišao fabriku motora u Ufi. Tom prilikom je izazvao mnogo osmjeha, rekavši jednom od radnika “Dajte da vas jednostavno poljubim”.

Portalb “Ufa1“ navodi da je inženjer fabrike Viktor Bogomolov predsjednika upitao za nagrađivanje preduzeća za uspjeh u radu.

“Ranije je postojala ovakva tradicija dodjeljivanja medalja u preduzećima. Naš kolektiv nagrađen je ordenom Lenjina i ordenom Radne Crvene zastave. Preduzeće je i sada jedno od vodećih. Zar ne možete da vratite ovu tradiciju”, upitao je Bogomolov.

Putin je u šali predložio da poljubi radnika i zagrlio ga. Nakon toga, istakao je da se u sovjetsko doba ova praksa široko primjenjivala, ali da nije mnogo uticala na produktivnost rada.

Osim toga, rekao je Putin, sada se u Rusiji nagrađuju pojedinačno istaknuti radnici.

Predsjednik Rusije stigao je 24. januara u radnu posjetu Baškortostanu. Na aerodromu Ufa ga je dočekao lider republike Rustem Hamitov. Nakon toga, Putin je otišao u fabriku gdje je obišao helikoptersku radionicu i proizvodno-tehnološke centre za proizvodnju i montažu helikopterskih motora VK-2500.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

i tramp bi isto reagovao ☹

Ringeraja
Gost
Ringeraja

Ihh… kad ovo vidi Vucicu Aleksandre, pa krene onim svojim sexy lips da cjeliva napacene radnike

Send this to a friend