Evropa

Studija pokazala da je Hitler umro 1945. u Berlinu

Adolf Hitler definitivno je umro 1945. u Berlinu, bez sumnje pod dejstvom cijanida, ali takođe i od metka, proizilazi iz nalaza francuskih istražitelja koji su ispitali fragmente njegovih zuba i lobanje sačuvanih u Moskvi.

“Njegovi zubi su autentični, nema nikakve moguće sumnje. Naša studija dokazuje da je Hitler sigurno umro 1945. godine”, rekao je za Frans pres profesor Filip Šarlije.

Studija urađena zajedno s drugim istražiteljima objavljena je juče u naučnom časopisu “Juropian džurnal of internal medisin”.

Analiza uzoraka uzetih sa Hitlerovih zuba i njegovih brojnih proteza pokazuju da su bijele naslage zaista kamenac i da nema tragova mesa s obzirom da je Hitler bio vegetarijanac, rekao je isti izvor.

Sa ovim otkrićem, o kome je krajem marta govreno u dokumentarcu televizije “Frans dva”, mogu da se prekinu sve teorije zavjere o tome da je Hitler preživio, rekao je Šarlije i dodao da Hitler nije pobjegao u Argentinu u podmornici niti je u skrivenoj bazi u Antarktiku ili na skrivenoj strani Mjeseca.

Ruska tajna služba FSB i arhive ruske države dozvolili su timu naučnika da ispitaju Hitlerove kosti, prvi put od 1946. godine, rekao je taj naučnik.

Francuski tim mogao je da ispita djelove lobanje za koju je rečeno da je Hitlerova, koja pokazuje rupu na lijevoj strani koja izgleda da je izazvana metkom. Međutim, naučnicima nije dozvojeno da uzimaju uzorke tog dijela lobanje.

Kako izgleda, morfologija je potpuno uporediva s rendgenskim snimcima Hitlerove lobanje koji datiraju godinu prije njegove smrti, rekao je taj naučnik.

Ova studija podupire opšte prihvaćenu verziju da je Hilter umro 30. aprila 1945. u svom berlinskom bunkeru sa svojom partnerkom Evom Braun, ali, takođe, unosi nove elemente o uzroku njegove smrti, rekao je Filip Šarlije.

“Nismo znali da li je upotrijebio pilulu cijanida da se ubije ili je pucao sebi u glavu. Kako izgleda, uradio je obje stvari”, rekaoje on.

Ispitivanjem zuba nije pronađeno prisustvo baruta, što isključuje pucanje revolverom u usta, i više izgleda da se radi o pucnju u vrat ili u slijepoočnicu. Istovremeno, plavičaste naslage primijećene na protezama bi mogle da budu povezane s hemijskom reakcijom između cijanida i metala proteze, rekao je taj istražitelj.

Doktor Šarlije, antropolog i specijalista sudske medicine, vršio ispitivanje autentičnosti srca engleskog kralja Ričarda Lavljeg Srca, i osporavanu autentifikaciju mumificirane glave francuskog kralja Anrija Četvrtog.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cocorayco
Gost
Cocorayco

Do skoro su bili zivi svjedoci ovog dogadjaja. Nema u to nikakve sumnje. Pricu su prosule jajare od kalkulativnih politicara koji nemaju nikakvu ideologiju nego samo trguju. Oni sebi ne bi pucali u glavu ni pod kakvim uslovima. Kako, recimo, Mladicu i Karadzicu to objasniti.

Bljaki
Gost
Bljaki

Ovako nije zanimljivo. Đe je zavjera, Argentina, brodovi, Paragvaj, Urugvaj, ovo-ono, tandara-mandara?!

Send this to a friend