Planeta NOVI SKANDAL NA POMOLU

Epstajnova žrtva optužila britanskog princa Endrjua

Navodna žrtva američkog milijardera Džefrija Epstajna, koja tvrdi da je bila prisiljena na seksualni odnos sa britanskim princem Endrjuom, optužila je ovog člana britanske porodice rekavši da “dobro zna šta je radio” i da se nada da će on to priznati.

Princ Endrju bio je dugogodišnji prijatelj Epstajna koji se ubio u njujorškom zatvoru gdje je bio zbog otpužbe za seksualnu trgovinu maloljetnicama.

Princ Endrju je negirao da zna za Epstajnovo kriminalno ponašanje i naveo da je zapanjen zbog optužbi više žena na Epstajnov račun.

“On zna šta je radio i može da svjedoči o tome”, rekla je Virdžinija Gofri koja je kao 15-godišnja djevojka radila u klubu Mar-a-Lago, sada predsjednika SAD Donalda Trampa, prenosi AP.

Tvrdi da je išla Epstajnovim privatnim avionima na njegova imanja u Novo Meksiko, Američka Devičanska ostrva, u Pariz i Njujork i da je imala ugovoren seks u Londonu i još negdje sa princom Endrjuom.

Ona je u utorak svjedočiila u sudnici gdje su Epstajnove žrtve imale priliku da iznesu svoju priču u slučaju Epstajna koji se zatvora poslije njegovog samoubistva.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
ValeVantage1111
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vale
Gost
Vale

Ko o čemu kurva o poštenju.

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Dok se vozila avionima nije joj smetalo sad nasla da prica… Eee pih

Send this to a friend