Planeta

Fatalna manekenka postaje Trampova savjetnica

Houp Hiks, nekadašnja direktorka za komunikacije predsjednika SAD Donalda Trampa i njegova dugogodišnja saradnica vraća se poslije dvije godine u Bijelu kuću.

Ona se vraća u administraciju koja želi reizbor i u službu predsjednika koji želi da se riješi tima saradnika koje smatra nelojalnim, navodi “CNN”.

Ova bivša manekenka će, kako se očekuje, sada dobiti ulogu savjetnice predsjednika Trampa, a sarađivaće i sa njegovim zetom Džaredom Kušnerom.

“Niko nije posvećeniji primejni agende predsjednika Trampa od Houp Hiks. Uzbuđeni smo zbog njenog povratka u tim”, naveo je Kušner u izjavi za “NBC”.

Nove funkcije dobiće i bivši Trampovi saradnici Šon Spajser i Reins Pribijus.

Houp Hiks se pridružila Trampovom timu 2016. godine tokom njegove kampanje i kasnije u Bijeloj kući. Iako nije imala iskustvo u politici ni komunikacijama, uspjela je da izgradi poseban odnos Trampom koji je bio spreman i da prihvati neke njene argumente.

Bijelu kuću je napustila 2018. godine nakon što je u Kongresu tokom ispitivanja pred odborom za istragu ruskog uticaja na izbore u SAD odbila da odgovori na nekoliko pitanja.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
dudukVeskoLavMLAĐI ĐUTURUM
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vesko
Gost
Vesko

Ova fatalna? Ispred zgrade da izađem, 10 ovakvih će da prođe za po ure.

duduk
Gost
duduk

Tebi najbolje da ne izlaziš iz zgrade.

Lav
Gost
Lav

Mudar ovaj coek.

MLAĐI ĐUTURUM
Gost
MLAĐI ĐUTURUM

Ovaj nijednoj ne prašta

Send this to a friend