Planeta

Harvi Vajnstin osuđen na 23 godine zatvora

Harvi Vajnstin osuđen je danas na 23 godine zatvora  nakon što mu se sudilo za dva krivična djela seksualnog zlostavljanja, prenosi The Independent.

Kazna je vrhunac dvogodišnjeg pada nekada uticajnog holivudskog producenta, nakon što je otkriveno njegovo seksualno zlostavljanje žena.

Svih šest žena koje su svjedočile protiv Vajnistna sjedjele su zajedno u prvom redu sudnice. Ima još najmanje 13 osoba koje su Vajnistna optužile za silovanje ili seksualni napad.

Prema odluci suda, on je kriv za silovanje jedne žene, koja nije željela da bude imenovana, kao i za prisilni oralni seks sa asistentkinjom producenta Mirijam Hejli.

Osramoćeni filmski producent, koji je na sud došao u invalidskim kolicima, dugo godina je zlostavljao brojne žene, saopštili su tužioci.

15

avatar
1000
11
4
0
 
11
GogivauBOSSRumijaDovod
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gogi
Gost
Gogi

On je bjezao od zena kolko su ga napadale da budu poznate to je filmska industrija ..

BOSS
Gost
BOSS

Ne mogu mu nista,jer ima pravo zalbe i kad se usvoji ode on doma

Rumija
Gost
Rumija

Kad hoce da te sjebu, proglasete za silovatelja, korumpiranog, podmitljivog, nekog sklonom mobingu, lazima i prevarama. A onda ti ne pomazu sva blaga ovog svijeta. Ma koliko ti bio ispravan i castan. Mada ovdje nema casti. U leglu nemorala, prevara, seksa, prostitucije u razlicitim oblicima, sve je moguce.

Dovod
Gost
Dovod

Osramoceni? Kako osramocen majke vam? 0a on je silovatelj I kraj! Ne umanjujte njegov zločin!

Mirko
Gost
Mirko

Kod nas, sa tim parama i uticajem koji ima, ne bi dana bio osudjen

GileKo
Gost
GileKo

Cus prisilio na oralni seks…mrtvi Holivud, jedno leglo najgoreg nemorala nekoga da ziguje.

Mrčo
Gost
Mrčo

Kako li se dokazuju ovakvi slučajevi da mi je znati

Crkaa
Gost
Crkaa

Snimcima iz hotela i medicinskim pregledima (ako je u pitanju klasično silovanje)

vau
Gost
vau

Ja bi ga pustio..one mu dolazile u hotel zbog uloga i na kraju on kriv kad im je trazio.zna se zasto se ide kod nekog u stan

Krkan
Gost
Krkan

Jel ti umiješ da čitaš? Silovao je, zlostavljao i ucjenjivao. Maltretirao je i glumice koje nisu sarađivale sa njim kao npr Dženifer Aniston. Bred Pit i Met Dejmon priznali da su svi znali šta je ovaj radio i ti ga opravdavaš. Ovo je jedan pedofil i manijak bolesni a ni ti nisi mnogo bolji

vau
Gost
vau

Kako moze maltetirat nekog a da nije saradjivao?ne mlati zivotati..ja ga ne pravdam al nisu ni te glumice svetice znale su u sta se upustaju i trebale su ga prijavit odma,al njima je bilo bitnije ulogu da dobiju…jes on vjer. manijak al msm da su to trebali mnogo prije uradit…zna se kako su se uloge dobijale..sto ga isti dan nisu… Više »

Opet
Gost
Opet

Ovaj je silovao nije njemu niko dolazio vidiš kako izgleda krmak

Đuka
Gost
Đuka

Ima pravde.

Leo
Gost
Leo

I ovaj će se ubiti kao i Epstin. Šta radi mafija bato moj

Garo
Gost
Garo

Zasluzio je I vise ali posto moze platit dobre advokate nece ni pola provesti u zatvoru.

Send this to a friend