Planeta

Objavljen snimak pucnjave na Floridi u kojoj su ubijene tri osobe

Tri osobe su ubijene u pucnjavi koja se dogodila tokom turnira u igranju video igrica u restoranu “Čikago pica” u Džeksonvilu na Floridi, a među ubijenima je i napadač, izjavio je danas šerif tog grada Majk Vilijams.

Pucnjava se dogodila tokom održavanja turnira u igranju video igrice “Madden NFL 2019.”, simulacija američkog fudbala, koji je uživo prenošen preko interneta.

Prema njegovim rečima, vjeruje se da se napadač 24-godišnji Dejvid Kac iz Baltimora, koji je zločin počinio jednim pištoljem, ubio nakon što je otvorio vatru na ljude. Još ne znaju gdje je boravio tokom turnira, ali najvjerovatnije se radilo o hotelu.

Kac je, prema podacima organizatora EA Sports, prošle godine bio pobjednik tog turnira, a lokalni mediji su prenijeli da je Kac otvorio vatru na druge takmičare nakon što je izgubio u jednoj video igrici. On je dodao da je povrijeđeno 11 osoba.

Predstavnici profesionalne američke zajednice za igrice izjavili su da su šokirani nakon pucnjave u Džeksonvilu.

Turnir u video igricama bio je prenošen uživo kada je odjeknulo nekoliko pucnjeva. Na snimku se vidi kako igrači reaguju na pucnjavu, a čuju se i krici prije nego što je snimak prekinut.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Anonimni777
Gost
Anonimni777

Ameri, debilna nacija..

Pomorac
Gost
Pomorac

Molim vas da ne objavljujete vise ovakve vijesti. Ako nijeste u stanju da prenosite vijesti o ubistvima iz citavog svijeta nego zaobilazite Africke zemlje, bliski istok i Iniju (kao sto to radi zapad) onda nemojte ni ovo. Ps. Kada su izraelci posulu vatru po Palestincima (ubijeno vise desitina ljudi), zbog toga sto si ih gadjali kamenjem (prije par mjeseci) vijest… Više »

Send this to a friend