Planeta

Tramp: Nesposobnost Kine dovela do masovnog ubistva širom svijeta

Donald Tramp

Američki predsjednik Donald Tramp ponovo je danas na Twitteru napao Kinu zbog pandemije virusa korona. On je tu zemlju optužio da je njena nesposobnost dovela do “masovnog ubistva širom svijeta”.

Kako je napisao, “neki ludak u Kini” je upravo objavio saopštenje u kojem “okrivljuje sve, osim Kine, za virus, koji je usmrtio stotine hiljada ljudi”.

“Molim vas, objasnite ovom glupanu da je “nesposobnost Kine” i ništa drugo, dovelo do ovog masovnog ubistva širom svijeta”, napisao je Tramp.

11

avatar
1000
8
3
0
 
10
dokazprijateljKalimeroHarisPero
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
prijatelj
Gost
prijatelj

Trump is clown! Aaa ha ha haaa 😀😄🤣😅😆😁👏👏👏👏👏👏👌👍🇺🇸

Pero
Gost
Pero

Koriste Kinu za politicka prepucavanja a ustvari niko nezna sta se desava. Slijepi misevi se jedu tamo vjekovima. Nemoze dokazati da je covid 19 od njih, svi nagadjamo i imamo svoje teorije. Pravi izvor korone se nikad se nece saznati a mozda ni onda.

Kalimero
Gost
Kalimero

Kinezi su sakrili podatke o broju oboljelih i datum pojavljivanja virusa, a onda poslali ljude kao turiste širom Evrope. Zato su krivi

dokaz
Gost
dokaz

Dokaz?

Fenix
Gost
Fenix

Krivi su slijepi misevi

Toni
Gost
Toni

Kako je samo patetičan.

Praja
Gost
Praja

Nije to pitanje “kompetencije”. Svoisu pokazali kompetenciju a posebno Tramp – i to mnogo vise od Kine. Ali Kina jeste odgovorna za nastanak i sirenje vecine najgorih pandemija ui istoriji svijeta ukljucujuci i ovu. Treba se zapiitati zasto je to tako? Da li je napr. njihov nacin ishrane postao prijetanje svijetu i da li ga treba upodobiti normalnim navikama vecine… Više »

Haris
Gost
Haris

aaaaaaaahahahahahaha znaš li odakle potekla je tkz. španska gripa, iz USA, a jasno je i što niko neće da je nazove pravim imenom USA gripa.

Gigi
Gost
Gigi

Covjeku je u pravu.

Haris
Gost
Haris

Mislim da je tvoja nesposobnost dovela do masovnog ubistva i samoubistva širom USA.

Sa strane
Gost
Sa strane

Nije tačno. Sve su lijepo rekli. A ko neće da sluša, sam je kriv.

Send this to a friend