Region

Čeda Jovanović poslije izlaska iz bolnice: Bilo je ozbiljno

Jovanović u emisiji na Pinku (Pintscreen)

Bilo je ozbiljno. Upala abdomena cijelog, upala pluća, kičma, dijafragma, rekao je o svom zdravstevnom stanju u prvom javnom pojavljivanju poslije hospitalizacije lider LDP-a Srbije Čeda Jovanović.

On je gostujući u emisiji “Hit Tvit” na televiziji “Pink” ispričao da je u bolnici završio po drugi put nakon što je u junu preležao teži oblik koronavirusa i da je ta infekcija na njegov organizam ostavila ozbiljne posljedice.

“Bio sam veoma disciplinovan, nisam izvrtao ruglu. To je moja obaveza prema tim divnim ljudima kojima dugijem svoj život sa Bežanijske kose. To je borba koja traje 24 sata i oni su dali sve od sebe. Ne zato što sam to, oni su takvi prema svima”, ispričao je Jovanović.

Na ovo se nadovezao i ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar, koji takođe gostuje u istoj emisiji. On je rekao da ljudi treba da vidi na Jovanovićevom primjeru kakve posljedice na zdravlje može imati kovid-19.

“Za sve one koji ne vjeruju imaju i primjer čovjeka ispred sebe i kako to sve može da se iskomplikuje. Nije samo preležati koronu već to sve može otiću u raznim pravcima”, rekao je Lončar.

 

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
GorštakVelimirJelenaRozajSara
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gorštak
Gost
Gorštak

Jovanoviću puno zdravlja ti želim da prebrodiš uspješno sve zdrastvene probleme. Jedan od rijetkih političara iz srbije koi je prijatelj Crnoj Gori.

Velimir
Gost
Velimir

Cedo ,ljudino,zivio sto godina u zdravlju I veselju!

Jelena
Gost
Jelena

Sve najbolje tebi i porodici C Gora!

Rozaj
Gost
Rozaj

Zdravo bio dobri covjece

Sara
Gost
Sara

Veliki prijatelj drzave CG–Sve najbolje!

...
Gost
...

Bravo, Čedo. Dobri čovječe!

Driton
Gost
Driton

To Čedo, živio 🇲🇪

Send this to a friend