Region Joj Mate da li je trebalo to da uradimo

Objavljeni mejlovi Kolinde Grabar Kitarović

Kolinda Grabar Kitarović

Hrvatski nedjeljnik “Nacional” objavio je u današnjem izdanju sadržaj nekoliko imejlova za koje tvrde da ih je poslala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Kako prenosi “Index.hr”, riječ je o mejlovima poslatim njenom tadašnjem savjetniku Mati Radeljiću.

Između ostalog, kako se navodi, ona je Radeljiću prosljeđivala svoju komunikaciju s Ivanom Zvonimirom Čičkom, kog je zamolila za pomoć na reakcije oko njene izjave “Za dom spremni”.

Kako piše “Nacional”, ona mu se obraćala sa “Zvonkec moj” i tražila da on, kao šef nevladine organizacije, piše jevrejskim organizacijama u njenu odbranu.

“Nacional” takođe piše i da ljudi bliski kandidatu za predsjedničke izbore Miroslavu Škori namjeravaju da tih dvjestotinjak mejlova koje su razmijenili Radeljić i Kolinda iskoriste kao oružje kojim bi “zaprijetili” aktuelnoj predsjednici.

Dalje, navodi “Nacional”, Radeljića je pitala “Joj, Mate, da li je trebalo to da uradimo?”, nakon što je sklonila Titovu bistu sa Pantovčaka.

Navodno postoji i mejl u kom stoji da ju je Aleksandar Vučić zamolio da više ne koristi izraz “velikosrpska agresija”.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
RafamakafonaaaaWeri
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rafamakafon
Gost
Rafamakafon

hehehe sa Srbima mozete da se igrate, ali Jevrejima NIKAKO!!! Tek cete da shvatite sta ste uradili sa onom propagandnom knjigom o vasoj najvecoj istorijskoj sramoti, koju servirate djeci u skolama!

aaaa
Gost
aaaa

ne mogu joj nista

Weri
Gost
Weri

Evo je napadaju ka Hilari Klinton. M.Skoro desnicar – Putinov covjek.

Send this to a friend