Igrice

Ovo je najviše preuzimana igra za Nintendo Switch

Kompanija Nintendo je objavila listu igara koje su najviše puta preuzimane za njihovu hit konzolu Switch, u ovih 10-11 mjeseci od kako je konzola izašla.

Očekivano ili ne, na prvom mjestu se našla hit igra Stardew Valley, koja je za Switch izašla tek u oktobru prošle godine, tako da je rezultat tim prije još impresivniji. Naglašavamo da ova lista ne podrazumijeva fizička izdanja igre, već isključivo digitalno preuzete kopije.

Svakako još jedno priznanje za ConcernedApe, kompaniju zaslužnu za ovaj planetarni hit, koja nam je nedavno nagovijestila i da multiplejer veoma brzo stiže i da je prototip već u izradi.

Stardew Valley je na prvi pogled jedna obična simulacija farme, ali već kada malo zagrebete shvatićete o kakvom je remek-djelu riječ, tako da apsolutno svakom predlažemo da proba igru, nećete pogriješiti ako joj date šansu.

Listu top 10 igara prezetih za Switch možete vidjeti ispod, a kada pogledate ta imena, jasno vam je u kakvoj je tijesnoj konkurenciji Stardew Valley odnio pobjedu.

Stardew Valley
Minecraft
Sonic Mania
Rocket League
Snipperclips
Overcooked
Shovel Knight
FAST RMX
Kamiko
Steam World Dig 2

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Mogli ste mozda staviti neke igrice kao
Legend of zelda(sto je dobila 1 mjesto za igru godine i mario oddyssey sto se nominirala!

Send this to a friend