Računari

Počelo testiranje Windowsa 10 za 2020. godinu

Microsoft je počeo da testira apdejt za Windows 10, čije objavljivanje je planirano tek za 2020. godinu.

Tako rano testiranje, inače, nije uobičajeno za tu kompaniju, budući da Microsoft objavljuje dvije nadogradnje godišnje.

Inače, testiranje prve sljedeće ovogodišnje nadogradnje, koji nosi kodno ime 19H2, još uvijek nije počelo.

Predstavnica kompanije Microsoft Dona Sarkar navodi da je Windows 10 nadogradanja za 2020. zahtjeva detaljnije testiranje, nego što je to do sada bilo slučaj.

“Za neke stvari nam je jednostavno potrebno više vremena”, rekla je ona.

Microsoft nije saopštio koje će sve novine donijeti 20H1, ali je prva najranija beta verzija već poslata beta testerima, piše The Verge.

Microsoft trenutno radi na finalnoj verziji sljedećeg glavnog apdejta za “desetku” – 19H1, koje bi trebalo da bude objavljen tokom aprila. Njegova finalna verzija uskoro će biti dostavljena beta testerima na finalnu provjeru.

Očekuje se da će 19H1 korisnicima donijeti novu temu i nove Office aplikacije, dok bi “asistentkinja” Cortana trebalo da bude odvojena od opcije za pretragu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prosječni koris
Gost
Prosječni koris

Sa svakom novom verzijom samo nešto iskomplikuju. Sve nešto skrivaju u crtice i po ćoškovima, mnogo je stresno, bez potrebe. Ja sam na Windows 7 i ništa mi ne fali. Uh, jedva sam se i na njega navikao, mogu mislit što će se činjet od desetke.

Send this to a friend