Telefoni

Sniženje Samsung telefona u m:telu

Za sve ljubitelje Samsung telefona, kompanija MTEL je pripremila novu prodajnu akciju po super cijenama uz Urban pakete i uz čak 10 puta više Interneta svakog mjeseca.

Iz ponude izdvajaju Samsung A50 i A70 uz Urban L paket sa mjesečnom ratom od samo 3 eura, a uz isti paket korisnici mogu izabrati i model Samsung A40 sa ratom od samo 2 eura mjesečno.

Za sve ljubitelje Samsung telefona S serije, preporučuju Galaxy S10 po cijeni od samo 16 eura mjesečno uz Urban XL postpaid paket, a uz isti paket po cijeni mjesečne rate od 19 eura dostupan je Samsung Galaxy S10+.

Akcija traje do isteka zaliha. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Cijene telefona zavise od odabranog tarifnog paketa.

Za novi mobilni uređaj iz ove akcije, ali i iz ukupne ponude MTEL-a, ne morate ići u poslovnicu. Na korporativnom portalu https://mtel.me/ možete pronaći Web shop sa najnovijom ponudom i promocijama. Sjajna stvar je što ne morate napuštati toplinu svoga doma – dostavu na kućnu adresu vrše besplatno!

Ukoliko vam je, uprkos ovoj mogućnosti, zaista neophodno da pođete u poslovnicu, mole da u skladu s preporukama nadležnih institucija izbjegavate gužve i održavate distancu, kao i da sačekate svoj red ispred poslovnice.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
MuhadžerEkolog
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Muhadžer
Gost
Muhadžer

Sram vas bilo, pljačkaši! U te telefone ste ugradili stare uređaje koji su neupotrebljivi za mnoge aplikacije!

Ekolog
Gost
Ekolog

U krv.500 eura uz pretplatu og 33.9 e.????

Send this to a friend