Muzika film i TV Vezani porodično i poslovno

Braća Karadžić – tim koji uvijek pobjeđuje

FOTO: Dragan Đurković

Počela je drruga sezona serije “Biser Bojane” reditelja Milana Karadžića. Humor je zaštitni znak većine njegovih TV i filmskih ostvarenja. Sudeći po prvim epizodama, tako će biti i ovog puta. Velika podrška u radu i značajan dio karijere mu je Milutin Mima Karadžić, a njihov odnos opisuje kao “kombinacija koja uvijek pobjeđuje”.

Šta je izdvaja od drugih serija?

“Ona je prepuna lijepih slika, pejzaža, mora… To je jedina serija u regionu koja je 90 odsto snimana na plaži. Ima jedan duh i jednu vedrinu. Mladost i ljepotu”.

Humor vas prati kroz cijelu umjetničku karijeru.

“On je vrlo ljekovit, zdrav i važan za život svakog čovjeka. Nije lako “praviti” humor, naročito na filmu, u pozorištu. Dokle god radim, trudiću se da ga unosim u svoja ostvarenja”.

Serije su preplavile male ekrane i postale su popularnije od filmova.

“Ljudi su vezani za televiziju i sve ugodnosti koje im pruža njihov dom. Praktično imaju bioskop u svojoj kući. Drugo, ako želiš možeš neku seriju da odgledaš za jednu ili dvije noći. To je sada tako i svako vrijeme nosi nešto svoje”.

Uspješni ste kao režiser filmova, TV serija i pozorišnih predstava. Gdje se osjećate najbolje?

“Svuda mi je dobro, a u pozorištu sam najduže. U posljednje vrijeme najviše radim TV serije i možda sam se malo zamorio od pozorišta”.

Vi i vaš Mima i dalje bratski sarađujete.

“Mi smo nerazdvojni tandem. Mima je više producentski i, naravno, glumački angažovan. Ja sam više scenaristički i rediteljski. I to je kombinacija koja pobjeđuje”.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
MirkoDulaMilisavMileva
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dula
Gost
Dula

Mima prepotentan

Mirko
Gost
Mirko

a bez ikakvog razloga goreg glumca nema, moze samo drvo da glumi a karakter da ne pominjem

Milisav
Gost
Milisav

Samo gdje je bedza,na mufte…

Mileva
Gost
Mileva

Neće se braća izgubit ne.

Send this to a friend