Muzika film i TV

Engleski mediji otkrili uzrok smrti, Kit Flint se objesio

Pjevač grupe “Prodidži” Kit Flint (49), koji je u ponedjeljak pronađen mrtav u svojoj kući u Eseksu, objesio se, pišu engleski mediji.

On je posljednji put viđen u subotu, kada je istrčao lični rekord na trci dugoj pet kilometara u parku u Čelmsfordu, a potom i u pabu “Galvin grin men”, i činilo se da je bio u dobrom raspoloženju.

On je zajedno sa ličnim trenerom ručao u pabu, gdje je bio rado viđen gost. Kažu da se sve vrijeme šalio sa ostalim gostima. Čak je tražio dozvolu od trenera da sa sobom kući ponese nekoliko boca piva i sidera (fermentisano alkoholno piće od jabuke).

Ali Flint se u tim momentima borio s ličnim demonima. Ostrvska štampa navodi da je preklinjao suprugu, japanskog di-džeja Majumi Kaj (31), koja ga je ostavila pred Novu godinu i otišla na gaže u rodni Tokio, da se vrati kući. Nadao se da će telefonskim razgovorima uspjeti da je ubijedi da se ipak pomire. Ona se nije predomislila i insistirala je na tome da prodaju kuću, što je slomilo Kita. Izgleda da je mislio da ne može da nastavi život bez nje.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Kotor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor
Gost
Kotor

Mucili ga reziltati izbora u Tuzi.

Send this to a friend