Showbiz

Ana Kokić otkriva kako je Rađenova kokain afera uticala na njihov brak

Svaka tri mjeseca u medijima se govori da se pjevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen razvode. Niko u njih i njihovu ljubav nije vjerovao, ali ovaj par u oktobru slavi čak deceniju braka.

Budući da Nikola trenutno igra u Moskvi, bračni par je razdvojen. Za Anu su, kako ističe, presudne komunikacije u njihovom odnosu i dobra organizacija. Na svu sreću, svi njihovi problemi oduvijek su, kako kaže, rješivi.

Pored uobičajenih i svakodnevnih problema koje ima svaka porodica, Ana ističe da se u jednom uijvek slažu – kada su u pitanju djeca.

“Imamo dogovor da pred njima uvijek podržavamo jedno drugo, koliko god možda ne bili u pravu. U četiri oka diskutujemo o svemu, razjašnjavamo se, ali dok njih dvije slušaju, imamo identičan stav”, rekla je Ana.

Pjevačica je u startu bila svjesna kakav će biti život sa sportistom. Smatra da svi uspješni ljudi moraju da rade dan i noć, a ne samo sportisti, te je za njenu porodicu olakšavajuća okolnost to što karijera profesionalnog sportiste ne traje dovijeka.

Kada je u pitanju kokain afera njenog supruga, Ana je odlučila da odgovori kako je njihova porodica izašla na kraj sa time i kolika je podrška ona bila Nikoli.

“Tih dana sam bila tiha i povučena, ali sigurno je da sam mu bila podrška, jer, kao što vidite, i dalje smo zajedno. Bilo je, prošlo je, idemo dalje. Uostalom, kada se zaklinjemo na ljubav u crkvi, kažemo da smo jedno uz drugo i u bolesti i u zlu, u bogatstvu i siromaštvu. Možda neki to zaboravljaju, ali ja ne”, napominje pop-folk zvijezda.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budalastina
Gost
Budalastina

Kad se zaklinjemo na ljubav u crkvi….E to ce te spasit gurno.Sve isprani mozgovi

Miroslavka
Gost
Miroslavka

Kao sto si zvezda na sceni tako si i u zivotu Bravo za tebe iNikolu

Send this to a friend