Showbiz

Anđela Vukadinović osvojila titulu Miss šarma u Bodrumu

Prošlogodišnja druga pratilja izbora za Miss Crne Gore, Anđela Vukadinović iz Kotora prestavila je Crnu Goru u Bodrumu za izbor Miss 7 kontinenata.

Prelijepa Anđela ušla je u top 5 i osvojila titulu četvrte pratilje kao i titulu Miss šarma.

“Bilo je prelijepih djevojaka i bila je velika konkurencija. Upoznala sam divne cure sa kojima ću ostati u kontaktu. Svaki dan nam je bio ispunjen različitim aktivnostima. Išli smo na krstarenja jahtom, luna park, ronjenje…Pored prelijepog druženja imale smo i naporne probe koreografije koje su trajale po 2-3 sata. Imali smo i snimanja na predivnim lokacijama u Bodrumu i šire.

Na finalnim večerima oduševila sam publiku predivnom kreacijama Lazara Ilića i Hunt by Kristina & Lazar. Dostojno sam predstavila Crnu Goru kada sam podijelila suvenire sa motivima specifičnim za našu državu. Nakon ovog takmičenja nastaviću da se bavim manekenstvom kako u Crnoj Gori tako i u inostranstvu. Ovo takmičenje mi je donijelo dosta angažmana, a posebno mi je drago što sam odabrana za Miss šarma i odradila reklamne fotografije za njihov predivan hotel”, kaže Anđela.

8 Komentara na "Anđela Vukadinović osvojila titulu Miss šarma u Bodrumu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend